fredag 2 februari 2024

Lite spännande notiser

» Bra tänkt.

Jag såg att Polisen, Tullen och Postnord börjat samarbeta. Tusentals personer som beställt knark, anabola stereoider och liknande har efter tips från Postnord fått innehållet i sina försändelser omhändertaget av polisen och istället för knark hittat en polisanmälan i brevet när dom öppnade det.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
» Paniken finns överallt.

Rädslan för krig och spioner får ibland ganska komiska effekter runt om i världen. I Indien har nu en duva frigivits efter att ha suttit omhändertagen i 8 månader. När den fångades in hade den ringar på benen med kinesisk text. Kinesiska spionduvor blev den omedelbara slutsatsen! Nu har det visat sig att duvan var en förrymd tävlingsduva från Taiwan! Nu får den flyga hem, om den hittar?
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
» Oklara besked från den Brunblå sörjan.

Så här känner man ibland
Ministrar från ett antal EU-länder (bland annat Frankrike, Tyskland, Finland och Norge) har skrivit ett brev till EU-kommissionen och krävt att det fastställs skarpa klimatmål fram till 2040. Behoven av åtgärder för att minska klimatpåverkan har aldrig varit större än nu menar man.

Några svenska ministrar från den Brunblå sörjan hittar vi inte bland undertecknarna! Dom är fullt upptagna av att inte trilla av från SD:s knän där dom sitter!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
» Det låter ju bra.

Användningen av kondom ökar kraftigt bland svenskar. Detta framställs som något positivt. Runt 40% av svenskarna har använt kondom under det senaste året läser jag. Eftersom 50% av svenskarna är kvinnor så verkar det inte vara många som INTE använder kondom. Kanske inte så konstigt att barnafödandet minskar kraftigt? Oron för att det inte ska finnas några att ta hand om oss när vi blir gamla ökar kraftigt. Och eftersom vi inte ska ha några medborgare av utländsk härkomst här så blir ju problemet ännu större. För dom där utlänningarna skaffar ju fler barn än vi infödda svenskar. Kanske är det inte bara bra att kondomanvändningen ökar?
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
» Uffe ska bli vältränad.

Jag läser att Ulf Kristersson ska få en alldeles egen rejäl träningslokal i sin tjänstebostad i Sagerska palatset. En träningslokal har utrustats med träningsredskap för ca 200.000 kronor. Våra skattepengar! I fortsättningen kan vi räkna med att se en mycket mer vältränad statsminister ta emot utländska presidenter osv. Tyvärr kommer resten av personalen att må lite sämre eftersom två träningslokaler som kunnat användas av personalen har stängts istället.

En väl genomtänkt prioritering!

Fast egentligen vore det ju bra med en statsminister med bättre ryggrad! Han kanske till och med vågar stå upp mot Sverigedemokraterna?
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
» Lyssna på experterna.

Jag läser att närmare 1.000 högt uppsatta tjänstemän i USA, inom EU och i Europeiska länder har skrivit under ett upprop där man protesterar mot att styrande politiker, regeringsledamöter osv inte lyssnar på varningarna från experterna när det gäller förhållandet till de israeliska attackerna i Gaza. De närmare tusen högt uppsatta experterna med många års erfarenhet är oroliga över att USA och EU och medlemsländerna bedriver en politik som bara leder till nya problem som är ännu värre istället för att lyssna till experterna som vill att länderna den officiella vägen ska påverka Israel att ändra sin politik.

Men, politikerna lyssnar inte på experternas varningar och experterna är oroliga och varnar nu för följderna!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Inga kommentarer: