onsdag 28 februari 2024

En onsdag som alla andra onsdagar

» Veckans intelligenta sverigedumokrat.

Jag ser att Sverigedemokraternas civilpolitiska talesperson Mikael Eskilandersson äntligen kommit fram till lösningen på den bostadsbrist som finns i många kommuner. Det är ju ett problem som diskuterats i ett antal år. Nybyggande, allra helst med dagens höga räntor, kostar för mycket. Det går dåligt att bygga nya bostäder som människor har råd att bo i. Allra helst hyresrätter finns det en stor brist på runt om i landet. Allra helst hyreslägenheter med rimliga hyror.

Men, nu har äntligen SD:s Mikael Eskilandersson som sagt kommit på den perfekta lösningen. - "Bostadsbristen kan lösas med vad partiet kallar för en ansvarsfull migrations- och återvandringspolitik. Kombinerat med fortsatt lågt barnafödande behövs inte den mängd bostäder som prognoser pekar ut." Kort sagt, ser vi till att de där hemska utlänningarna åker hem till sina lerhyddor och utbombade städer så blir det ju en massa lägenheter lediga här som kan tas över av fina, vita och ariska svenskar som behöver dom bättre. Fortsätter vi sedan med att föda allt färre barn så får vi ju också en långsiktig lösning på problemet. Vi får inte en massa ungdomar som flyttar hemifrån och vill ha någonstans att bo. F-n att alla vi andra inte tänkt på det tidigare?

Det här löser också en massa andra problem. Föder vi mindre antal barn, och allra helst om alla dom där utlänningarna försvinner som inte verkar ha något annat att göra att föda barn, så sparar vi platser i förskolor och på skolor. Tänk på brottsligheten, det är ju främst ungdomar som hittar på hyss. Och allra helst dom där mörkhyade mystiska främlingarna. Vi skulle ju få en enormt minskad brottslighet!

Fast sedan har vi ju det där med att alla vi andra bara blir äldre och äldre. Det behövs ju människor som ska ta hand om oss när vi inte själva kan fixa vår mat, gå på toa, ta våra mediciner eller vända på oss i sängen så att vi inte får liggsår. Ju färre barn vi föder, desto färre kommer det att finnas som kan ta hand om oss när vi blir gamla och behöver allt mer hjälp. För att inte tala om att det är så'na där hemska utlänningar som idag är överrepresenterade inom vården. Åker dom hem så blir problemet ännu större.

Men jag tror faktisk att vår kära sverigedumokrat Mikael Eskilandersson har en bra patentlösning på det problemet också.

Hur som helst fram för färre utlänningar och färre barn så löser vi en massa problem - och skapar några andra...

En som tagit fasta på sin partikamrats radikala idéer är Richard Jomshof som tydligen i ett inlägg på X (det där som vi fortfarande skriver att det tidigare hette Twitter) tycker att Vänsterpartiets riksdagsledamot Daniel Riazat ska försvinna från landet. Jag gissar att han tycker att han ska flytta hem till Iran som han kommer från. Det är ju onekligen ett nytt spännande inslag i den politiska riksdagsdebatten. Att uppmana politiska motståndare att försvinna från Sverige! Richard Jomshof har ju tidigare inte heller gjort sig känd för särskilt intelligenta yttranden. Kanske ska vi berätta att Richard hette Lohikoski när han föddes, efter sin från Finland invandrade pappa. Sedan hette han tydligen Johansson en tid också. Det är ju lite mer svenskt än Lohikoski! Var Jomshof kommer från har jag inte lyckats reda ut. Men det låter ju fint tyskt?

Jag hoppas i varje fall att Richard Jomshof inte återvänder till Helsingborg som han härstammar från. Vi är glada att slippa...

Läs:
SD: Med större utvandring försvinner bostadsbristen. - Dagens ETC
Daniel Riazat (V) efter Jomshofs attack: En skam – kommer inte tystna. - Dagens ETC
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
» Om befolkning.

SD:s förhoppningar har ju till viss del redan infriats. Befolkningen i Sverige ökar inte så mycket längre. Utvandringen ökar och barnafödandet minskar. Den svenska befolkningsökningen under förra året var rekordliten. Och som jag berättat tidigare på Sven Tycker så har utvandringen varit rekordhög samtidigt som invandringen sjunkit kraftigt. Alltså måste våra SD:are vara överlyckliga!

Elva kommuner i Familjen Helsingborg
Kanske spännande att titta på befolkningsförändringen i mitt eget grannskap. Jag har plockat fram siffrorna för alla kommunerna här i Nordvästskåne där min egen kommun Åstorp ligger ganska mycket i mitten. Familjen Helsingborg kallar sig ett samarbete mellan 11 kommuner här i Nordvästra Skåne. Vi kan här se att det är kommunerna utefter kusten främst som ökar. Detta medan inlandskommunerna minskar. Undantagen är Svalöv och min egen kommun Åstorp som båda ökar. Men som sagt, de mindre inlandskommunerna minskar i befolkning, vilket måste göra Sverigedemokraterna överlyckliga. Siffrorna gäller vid årsskiftet med ändring under senaste året.

Helsingborg ... 151.306 (+331)
Landskrona ... 47.134 (+130)
Ängelholm ... 44.866 (+598)
Höganäs ... 28.103 (+90)
Klippan ... 17.723 (-142)
Åstorp ... 16.458 (+117)
Bjuv ... 15.968 (-94)
Båstad ... 15.912 (+88)
Svalöv ... 14.544 (+78)
Örkelljunga ... 10.433 (-22)
Perstorp ... 7.323 (-119)

Som ni ser så dominerar ju Helsingborg. Därav namnet Familjen Helsingborg. Men, en majoritet bor i de andra 10 kommunerna.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Inga kommentarer: