söndag 27 augusti 2023

Dagens Sverigedumokrat

» Ibland ruskar man bara på huvudet.

Dagens utmärkelse "Dagens Sverigedumokrat" går till Josef Fransson som tydligen är riksdagsledamot för Sverigedemokraterna. Kvalitetskraven är inte så höga. Josef Fransson tycker att vi skulle behöva lite fler uppfriskande skottdueller i samhället. I en debattartikel i Expressen tycker han att "låt fler personer bära sina vapen i det civila".

Helt färdiga åsikter - helt gratis
Visst skulle vi alla känna oss säkrare om alla poliser, tullare, yrkesmilitärer, kustbevakare och vad vi kan komma på har sin pickadolla i byxlinningen när dom går och handlar på kvällen eller går på krogen eller bara är ute och spatserar med barnen i barnvagnen.

- "Nej, jag vill inte ha det som i USA" poängterar han. Och det är ju tur det i varje fall.

Nä Josef, jag tror att jag avstår. Det finns inte för lite vapen ute i samhället, det finns för många vapen ute i samhället. Jag tror inte att jag vill ha några skottdueller på gatan mellan en tullare på shoppingrunda och en gängkriminell eller vad det nu är Josef Fransson har tänkt sig.

Tänk om Josef!

Hur som helst får du trösta dig med att du i i varje fall fått min hedersutmärkelse "Dagens Sverigedumokrat".

Och på tal om USA så ser jag att en ung vit rasist i Jacksonville, Florida gått in i en affär och skjutit ihjäl 3 färgade personer (som han hatade så just pga deras hudfärg) innan han själv också blev ihjälskjuten. Han lämnade efter sig ett manifest där han berättade att han hatade färgade personer. Vi kan kanske definiera det hela som ett rasistiskt terrordåd.

Det är ju tur att inte någon svensk rasistisk sverigedemokrat ger utlopp för sitt muslimhat på liknande sätt. Vi ska vara glada att man nöjer sig med att sprida hatet genom uttalande på det som förr kallades Twitter som Richard Jomshof (med uppenbart instämmande från partiledaren Jimmie Åkesson när han nu återvänt från sin rekordsemester) eller stöd till personer som gjort det till sin livsuppgift att resa runt och elda koraner.

Vart är vårt samhälle på väg?

Läs:
Låt fler personer bära sina vapen i det civila. - Expressen debatt
Jacksonville shooting: Racist gunman kills three black people in Florida store. - BBC

Inga kommentarer: