fredag 30 september 2022

Vår underbara framtid

» Uffe, min hjälte.

Det är tydligen nu klart med fördelningen av ordförandeposter och vice ordförandeposter i riksdagens olika utskott under de kommande fyra åren. Det framgår nu klart vem det är som bestämmer!

Man kan få huvudvärk av mindre
Vi befinner oss i ett ytterst känsligt internationellt läge. Så jag ser verkligen fram emot att få se en sverigedemokrat som ordförande för Utrikesutskottet. Visst känner man en ökad trygghet i vår relation med vår omvärld? Sverigedemokraterna ska också styra över Justitieutskottet, Näringsutskottet och Arbetsmarknadsutskottet. Visst går vi en fantastisk framtid till mötes?

Le Pens jubel i Frankrike över den yttersta högerns makt i Ungern, Polen, Sverige och nu i Italien ekar fortfarande i mina öron. Detta medan löftena från Ulf Kristersson och Moderaterna och från Liberalerna om att hålla Sverigedemokraterna stången långsamt tynar bort i horisonten. När man ser Makten inom räckhåll gäller inte gamla principer. Inte ens inom Liberalerna!

Ta gärna en titt på det här klippet när Sven Melander intervjuar Ulf Kristersson som upprepar sitt löfte om att inte förhandla med Sverigedemokraterna. Sven Melander intervjuar Ulf Kristersson. Ingen politiker får vara värre än att han kan ändra sig...

Inga kommentarer: