onsdag 18 mars 2009

Utrota farliga djur

En uppfödare av dobermannhundar har dömts att vara skadeståndsskyldig sedan en av hennes hundar bitit en man i magen. Jag tycker att det finns en enkel lösning. Precis som med vargen, lodjuret, björnen osv så tycker jag vi inför jakt på dobermann. Dom är klart farligare än t.ex. en varg. Utrota bestarna. Man vågar ju inte gå ut när det finns sådana i närheten.

I El Salvador har vänsterkandidaten Mauricio Funes vunnit presidentvalet mot högerns kandidat Rodrigo Avilas. Ännu en framgång för vänstern på USA:s bakgård. Samtidigt läser jag att Brasiliens president Lula uppmanat USA och Barack Obama att förbättra USA:s förhållande med Cuba och Venezuela.

Och så ser jag att Påven har en metod för att minska spridningen av HIV och Aids. Man ska SLUTA att propagera för användande av kondomer?!? Jo, det är säkert. Påven Benedictus XVI tror inte att användande av kondomer minskar spridningen av HIV och Aids. Och det är klart att Påven har rätt, det har han väl alltid! Den effektivaste metoden för att få ner spridningen av HIV (i varje fall på sexuell väg) är total avhållsamhet. Problemet med avhållsamhet är att efter en tid blir medlemsläget för katolska kyrkan akut!

Oskarshamns kärnkraftverk har drabbats av utsläpp. Ventilationen fungerade inte som den skulle när en turbin började läcka och som effekt släpptes kondenserat vatten med radioaktivt tritium ut.

Och slutligen kan jag inte säga något annat än att Konungariket Sverige fortfarande är helt ensamma om att bestraffa den som blir gammal, skaffar barn till världen, drabbas av olycka eller sjukdom, eller förlorar sitt arbete med en straffbeskattning för sina brott mot samhället.

Inga kommentarer: