torsdag 12 april 2007

Leijongate

Rättegången mot diverse folkpartister för spionage mot socialdemokraterna visar på en uppsjö av "skyll på någon annan" fenomenet. Ju högre upp i hierarkin desto oskyldigare är man. Det är bara stackaren längst ner som är skyldig. Det är patetiskt att höra bortförklaringarna och försöken att lägga skulden på andra. Jag kan undra om detta är ett typiskt folkpartifenomen?

Springtimerapport 2007: Hosta och snuva har nu under lång tid satt stopp för uppladdningen inför Springtimeloppet (som är den 19 maj). Men nu börjar det kännas som om förkylningen trots allt håller på att släppa. Vilket innebär att jag har siktet inställt på att göra en omstart till helgen, så håll tummarna!. Man lovar ju dessutom riktigt trevligt väder.

För övrigt har jag inte inspiration att skriva så mycket mer. Jag går just nu främst och funderar på om när tiden på Försäkringskassan ska ta slut. Jag kan erbjuda mig att frivilligt bli uppsagd nu (vilket innebär att någon annan slipper bli uppsagd). Det finns två argument emot detta. Varför ska jag straffa någon annan som då blir kvar? Och man kan ju alltid ha ett hopp om att det kanske blir bättre. Fast det sistnämnda är en så'n där utopisk tanke som inte är realiserbar. Utan till slut handlar det helt enkelt om feghet, att inte våga ta steget bort förrän man blir tvingad.

Jag får njuta av det riktigt underbara vårvädret istället. DET är positivt.

Inga kommentarer: