onsdag 21 juli 2021

Spektaklet är igång

» Idrott på gott och ont.

Så har då det enorma OS-spektaklet dragit igång. Den officiella invigningen har inte varit än, men tävlandet har inletts. Om det blir någon fortsättning är väl inte helt säkert. Coronaläget är väl inte det ideala. Risken för spridning när stora mängder av människor samlas är stor. Som jag har förstått det så har man inte uteslutit att hela jippot avbryts och de tävlande får åka hem igen.

En av metoderna att stoppa smittspridningen när tusentals unga, uppspelta och adrenalinstinna individer från hela världen samlas är tydligen att sängarna i OS-byn är specialgjorda i kartong. Dom ska tåla att man sover, men allt för intensiv aktivitet i sängen får kartongsängen att rasa ihop. Visst är det fantastisk när fantasin får flöda och uppfinningsrikedomen inte har några begränsningar! Stoppa snusket!

Olympiska spelen i Tokyo
Hur som helst har tydligen de svenska fotbollsdamerna inlett OS-turneringen genom att klå världsmästarna USA med 3-0 i premiären. Bra gjort töser! Det är annat än vad de svenska hockeykillarna lyckades med i sin premiär nyligen i Ishockey-VM. Förlust med 4-3 mot Danmark! Danmark? Var dom inte nyktra? Hade dom glömt klubborna på rummet? Det svenska landslaget i ishockey SKA inte förlora mot Danmark! Jag begriper att folk kastar sten på danska bilar som kör från København via Malmö genom Skåne till Ystad för att ta färjan till Rönne på Bornholm. Danskjävlar som klår Tre Kronor i ishockey! OBS att jag inte accepterar stenkastningen. Den utförs av idioter utan tankeförmåga att tänka längre än näsan räcker!

Men OS har även inletts med en rejäl skandal. Det norska tjejlaget i Beachvolleyboll hotas av böter eftersom dom vägrar spela i sexiga bikinikläder som reglerna föreskriver. Enligt reglerna ska det vara åtsittande sport-BH och maximalt 10 cm höga bikinitrosor. Har tjejerna mer på sig riskerar dom böter. Det är uppenbart att det internationella beachvolleyförbundet styrs av en liten grupp gamla snuskhumrar. FY FAN!

Läs:
Rasar efter kontroversiella bikinikravet: Pinsamt. - Dagens Nyheter

Inga kommentarer: