lördag 3 juli 2021

Dom skäms inte

» Men en del gör det nog.

För att få drömmen om Makt infriad har det visat sig att både Moderaterna och Kristdemokraterna under styrning av Ebba Busch varit villiga att köpa den rasistiska retoriken från Sverigedemokraterna. Uppenbarlig är även Liberalerna nu på väg att köpa deras rasism. Något jag förvånar mig att Nyamko Sabuni ställer upp på. Jag väljer att tolka detta som att man är villiga att köpa vad som helst för att få SD med på tåget så att Ulf Kristersson har en chans att bli statsminister. Som ju är hans stora dröm.

Annars skäms jag för den rasism och det hat mot det man kallar "icke-svenskar" som sprids från dessa partier. Det tjatas fortfarande om att invandringen måste minska, trots att vi knappt har någon invandring längre. Kolla kurvan här under som visar hur antalet asylsökande ha utvecklats under åren. Det handlar alltså om första halvåret per år med 2021 som rekordlåg siffra.

Antalet asylsökande störtdyker

Dessa tre borgerliga partier som ingår i den Brunblå sörjan tillsammans med rasistiska Sverigedemokraterna koncentrerar sig på problemen men håller helt tyst med alla de "ny-svenskar" som jobbar och sliter i olika jobb för att skapa ett bättre Sverige. Jag träffar dom som grannar, har träffat dom som arbetskamrater, jag träffar dom när dom hjälper till med att ta hand om min 100-åriga mamma, min autistiska son och min svärfar på hans boende. Jag träffar dom i affärer, i föreningslivet eller bara ute på gatan. Dom är mina vänner. Men alla dessa (som ju är majoriteten) glömmer dessa gammelrasister och nyrasister bort. Dom ska skämmas!

Men, jag ska göra ett erkännande. För många invandrare som har en egen kultur och tar denna med sig och tränger ut den gamla kulturen kan skapa oövervinnerliga problem. Vi ser exempel på detta just nu i Kanada. Där har man hittat mer än 1000 helt anonyma gravar efter barn och ungdomar från den kanadensiska urbefolkningen som tvingats in att gå i kristna katolska skolor där dom misskötts, svälts, misshandlats osv. Under perioden 1831 och 1996 tvingades mer än 150.000 barn från ursprungsbefolkningen att skickas till dessa kristna katolska skolor. Än så länge har kropparna efter ungefär 1.500 barn grävts upp i anslutning till dessa skolor. De kristna, vita, invandrarna som kom till Kanada med sin kristna religion förstörde helt levnadsbetingelserna för ursprungsbefolkningen.

Ilskan i Kanada är enorm. Det kan vara farligt när invandrare med en annan religion och kultur tar över!

Läs:
Kraftig minskning av asylsökande. - Helsingborgs Dagblad
Statyer välts i vrede. - Helsingborgs Dagblad

Inga kommentarer: