fredag 2 juli 2021

Ebba erkänner

» Makten framför allt.

Så har då Ebba Busch insett att hon trampat i klaveret. Det visar sig nu att hon erkänt att det var grovt förtal när hon på Facebook attackerade det juridiska ombud som representerade den äldre man, pensionären Esbjörn Bolin, som hon har en huskonflikt med. I sitt Facebookinlägg berättade hon att det tidigare ombudet Johann Binninge hade gjort sig skyldig till brott. Syftet med att sprida uppgiften var naturligtvis att komma åt den gamla pensionären genom att sprida negativa uppgifter om hans ombud. Genom att sprida skit om ombudet hoppades hon naturligtvis att hennes chanser att vinna över den gamla mannen skulle öka.

Allt är tillåtet för makten
Nu har hur som helst Ebba Busch erkänt att hon faktiskt gjort sig skyldig till grovt förtal och lovat att betala 60.000 kronor i dagsböter. 60 x 1.000 kronor. Fast hon erkänner inte att hon gjort fel. Allt är ju tillåtet för affärerna. Hon har väl insett att hon inte har någon chans att vinna en rättegång. Fast hon skyller naturligtvis på att hon har viktigare saker att syssla med. Vinna över Esbjörn? Nä, det handlar inte om det heller utan hon skyller på det politiska arbetet.

Så jag tänkte passa på att sprida lite sanningar om Ebba Busch. Så hon får väl stämma mig för förtal. Låt mig börja med ett citat från Ebba Busch:

- "En röst på Sverigedemokraterna är att spela rysk roulett med svensk sjukvård".

Fast det är klart. Det sade Ebba Busch innan hon insåg att om hon ska kunna komma till Makten i Sverige så måste hon köpa Sverigedemokraternas rasism och i övrigt obegripliga populistiska politik. Alltså är hon några år senare fullt villig att köpa alla SD:s dumheter, bara dom ger henne och Ulf Kristersson sitt stöd. Det är sådant som kallas att sälja sig för Makten.

Fast än så länge har det misslyckats!

För övrigt får Ebba stöd också. Hennes kändispartajvänner ställer upp för henne. Som den s.k. influencern Margaux Dietz (det jag kallar prostituerade bloggare...) Dvs som säljer sig för pengar. Det var vid Margaux Dietz tydligen ganska blöta 30-års fest med partyvännerna som genomfördes i oktober förra året trots Coronarestriktioner som Ebba också deltog. Men innegänget tyckte väl att dom stod över restriktionerna. Det var väl i samband med samma partaj som Ebba lät sina livvakter (på skattebetalarna bekostnad) köra hem en av deltagarna som blivit lite väl överförfriskad.

På tal om att bli överförfriskad så råkade jag räkna annonssidor i dagens Aftonbladet. Det fanns totalt 10 helsidor med vinreklam! Och så två sidor vinartikel... Det är tydligen en lönsam bransch!

Läs:
Ebba Busch får betala 60 000 kronor för grovt förtal. - Dagens Juridik
Sverigedemokraterna har redan fått makten. - Magasin Paragraf
Margaux Dietz stöd till Ebba Busch – efter erkännandet. - Expressen
Hemliga laddningen i Margaux Dietz bilder. - Svenska Dagbladet

Inga kommentarer: