lördag 17 juli 2021

Inrätta KomVux för Moderatpolitiker

» Dom kan inte räkna.

I sin iver att anpassa sin retorik till främlingshatet och rasismen inom Sverigedemokraterna visar allt fler moderata politiker att dom banne mig inte kan räkna. Det kommer det ena mer eller mindre horribla påståendet efter det andra ur moderata munnar. Jag har tidigare kommenterat några här på Sven Tycker, men det går inte att hålla reda på alla dumheter som sprids för att "bevisa" sin rasism och invandrarhat.

Andreas Magnusson på Magasin Para§raf påminner om den moderata riksdagsledamoten Lars Beckmans oförmåga att räkna. Eller ska vi bara tolka det som att han ljuger medvetet för att sprida sitt hat mot "icke-svenskar"? Jag vet egentligen inte vad jag tycker är värst? Hur som helst så är ju Lars Beckman övertygad om att alla invandrare är en belastning för Sverige. Så här skrev han nyligen:

- "Det är den vita svenska mannen som genom blod svett och hårt arbete byggt Sveriges välstånd. Nu behöver samma resa för landet fortsätta med att de 670 000 utrikesfödda som inte är självförsörjande kommer i arbete och bidrar till välfärdsbygget."

Det hela ska väl ses som ett inlägg i spridandet av påståendet att alla som inte är "vita svenska män" bara är en belastning för vårt samhälle. Vi kan väl börja med att undra om det bara är män som byggt Sveriges välstånd eller om kvinnor kan få lov att ta åt sig lite av äran?

Sedan får vi börja med att fundera över dom där 670.000 utlandsfödda som inte är självförsörjande. Det finns i Sverige ungefär 2 miljoner innevånare som inte är födda i Sverige. Det är allt från nyfödda bebisar till 100-åringar som kom hit för 99 år sedan. Om 670.000 av dessa skulle vara "arbetslösa" så skulle det innebära att arbetslösheten bland utlandsfödda var ungefär 34%, med 1-åringar inräknade. Å andra sidan är 1.330.000 självförsörjande och "bidrar med blod, svett och hårt arbete till att bygga Sveriges välstånd". Men arbetslösheten är inte så hög - inte ens bland utlandsfödda. I åldern 20-64 år ligger arbetslösheten istället på drygt 18% idag. Dvs drygt hälften av siffran som moderaten Lars Beckman hänvisar till. Och han räknar in alla åldrar.

Alltså kan vi notera att Lars Beckman räknar på något annat sätt. Min gissning är att han räknar in alla som inte jobbar. Dvs allt från små bebisar till ungdomar som studerar till gamla pensionerade och utslitna greker, jugoslaver osv som kom till Sverige för att jobba i den svenska industrin när dom skrek efter arbetskraft en gång i tiden och som nu njuter av sin intjänade pension.

Kan det vara så att Lars Beckman i sin beräkning räknar in Silvia Sommerlath/Bernadotte? Vår Drottning Silvia har ju kommit till vårt land som importerad hustru eller som det heter som anhöriginvandring. Jag undrar om hon också måste söka uppehållstillstånd från sitt hemland och sedan vänta ett år eller så på att Migrationsverket skulle acceptera att förhållandet verkligen var seriöst?

Jag kan berätta att det inte är lätt det där med att gifta sig och skaffa barn med någon från något annat land. Expressen berättar i dag om Ruth Acosta som för nästan två år sedan utvisades till Peru tillsammans med sina tre barn. Detta medan hon fick lämna sina två nyfödda tvillingar i Sverige hos barnens pappa. Men, hon tvingades till Peru för att där söka om uppehållstillstånd i Sverige och för att här återförenas med sina tvillingar och deras pappa och hennes sambo. Reglerna säger nämligen att om man ska söka uppehållstillstånd i Sverige som anknytning till en svensk så måste man göra detta från sitt hemland. Jag har sett många afrikanska pappor ta farväl av gråtande små barn för att dom ska utvisas hem till exempelvis Nigeria för att sitta där och vänta på ett godkännande från Migrationsverket så att dom kan återvända till sin fru och barn. Jag har ju under mer än 5 år jobbat på ett av Migrationsverkets Förvar och sett vilka vi utvisar. Jag kan berätta att jag ibland verkligen skämdes över hur vi behandlade människor! Uppriktigt sagt så tror jag inte att Silvia Sommerlath tvingades till detta! För Ruth tog det alltså nästan två år att få godkännande. Silvia fick nog det fixat på en eftermiddag.

Kan det vara så att Lars Beckman räknat med sin partiledare Ulf Kristerssons tre adoptivbarn som ju är adopterade från utlandet. Jag vet inte hur gamla dom är så jag vet inte om dom har hunnit börja förvärvsarbeta än. Men Lars Beckmans hat mot "icke-vita invandrade belastningar" har vi fått bevis för.

Jag kan förresten notera att jag skrivit om Lars Beckman förr på Sven Tycker. I varje fall under de senaste 14 åren. Den 9 jan 2014 då jag noterade att Lars Beckman var övertygad om att svensk journalistutbildning var infiltrerad av Sovjetunionen och inget annat är ett socialdemokratiskt propagandainstitut.

Den 1 maj 2012 var han övertygad om att 1-maj demonstrationerna handlade om att införa Sovjetunionen i hela världen och att bygga upp Berlinmuren igen. Varför den skulle byggas upp igen om vi infört Sovjetunionen igen överallt begriper jag inte. Jag noterade då att Lars Beckman inte läst på historien riktigt och fått veta att traditionen med 1-maj demonstrationer kommer från USA.

Fast faktum är att jag höll med Lars Beckman en gång. Den 22 april 2013 var Lars Beckman övertygad om att militären medvetet spridit uppgifter om att man inte övervakat en rysk militärövning med det enda syftet att försöka "mygla" till sig mer pengar i anslag. Det var alltså under borgerlig regeringstid med Fredrik Reinfeldt som statsminister! Det ska nog påpekas att det var då som Lars Beckman inte hade fullt förtroende för militären. Hade det varit under Sosse-år hade han istället gått på militärens strategi och krävt mer pengar.

För övrigt noterar jag att Ulf Kristersson hävdat att: - "En bra regering måste bygga på vad man är för, inte vad man är emot." Jag undrar varför han då koncentrerar sig på att påpeka att invandrare är en belastning istället för att koncentrera sig på alla de invandrare som jobbar och sliter. Du snackar som vanligt en massa strunt Ulf!

Läs:
Moderat riksdagsman hyllar vit hudfärg och manligt kön. - Andreas Magnusson på Magasin Para§raf
Glädjebeskedet: Ruth får stanna med sina tvillingar. - Expressen
Kristerssons svenska barn och andras invandrarungar. - Andreas Magnusson på Magasin Para§raf

Inga kommentarer: