lördag 16 december 2006

Olinda och Oh, Linda

Under några dagar har ämnena på Sven Tycker varit en aning lättsamma, så i dag tänkte jag övergå till mer seriösa ämnen.

Först ut är Olinda Borggren som är trött på Sverige. Hon benämner vårt fosterland som "ett rövhål". Det går inte att leva i ett land där Anna Book är en dansikon och Carola anses vara en superstjärna! Jo, jag tackar jag. Olinda har satsat på Los Angeles hon. Lycka till! Vad jag tycker om Carola har jag nog gjort klart tidigare, men i valet mellan Olinda Borggren och Anna Book tror jag att jag vet vem jag väljer. Jag tror till och med att Carola som artist ligger några snäbb högre (ca 3 på den tregradiga skalan...). Stanna du i Los Angeles Olinda, lycka till!

Och sedan ser jag att Linda Rosing ska få göra ett eget TV-program. F'låt, Bionda ska hon heta numera. Hur som helst ska Linda f'låt Bionda göra ett eget TV-program, och det ska gå i en av de fem största TV-kanalerna. Vi får väl hoppas att det inte är Public Service som sjunkit så lågt att man erbjudit Bionda (hurra jag fick det rätt nu) programledarskapet. Men det kan jag väl ändå inte tro. Det är nog någon av de kommersiella kalkonkanalerna. Hur som helst önskar jag även Lin.. f'låt Bionda lycka till. Det kan behövas. Men hon tror på sig själv i varje fall. Innan hon är 40 ska hon vara miljonär berättar hon i Aftonbladet. Då ska hon bo i ett hus i Thailand och inte behöva göra någonting mer. Allt hon gör tjänar hon pengar på berättar hon vidare, hon gör ingenting gratis. I varje fall det sista tror jag på. Fast jag tyckte det var bara några veckor sedan jag tyckte jag såg på någon löpsedelsrubrik (för dom tror vi väl på) att Linda Rosing (vi skippar det där Bionda tramset) och Fadde Darwich var nära konkurs. Men det är klart, det kan gå fort.

Och apropå Thailand. Så ser jag att på bara några dagar har ett par svenskar råkat illa ut i Thailand. Först var det en som fick för mycket droger i sig så att han snodde en liten lastbil och hann meja ner både försäljningstånd, mopeder, fotgängare och några andra bilar innan det blev stopp. Polisen fick problem med att förhindra en lynchning. Och nu skrivs det snyfthistorier om en annan som blev nerskjuten i en knarkuppgörelse där hans danske kompis sköts ihjäl och själv hamnade han på sjukhus. Och snyfthistorierna handlar om att han hade problem med att få vård eftersom man ville ha betalt först. Han hade varit så länge på "semester" i Thailand att hans försäkring gått ut. Tydligen tyckte han att de thailändska skattebetalarna skulle stå för hans vård. Vad är det för svenskar som reser till Thailand?

Inga kommentarer: