tisdag 20 december 2022

Vi nu styr

» Enligt Jimmie Åkesson.

Exakt så sade Jimmie Åkesson på en presskonferens där man berättade att nu ska det banne mig bli hårda tag. Det är bra att Ulf, Ebba och Johan låter Jimmie säga så. - VI nu styr! Kan det uttryckas bättre att vi har tre partier i regeringen (som alla förlorade i stöd i valet) och ett parti (som ökade) som sitter ovanför och drar i tåtarna.

Presskonferensen berättade att nu ska man tillsätta en utredning som ska utreda Visitationszoner och Anonyma vittnen. Anonyma vittnen har redan utretts en gång, den utredningen kom fram till att det inte var någon bra idé eftersom anonyma vittnen inte tillför något större bevisvärde. Det säger sig självklart att om någon hävdar något, men man vet inte vem det är, så vet vi inte om det bara är skitsnack, hämnd eller verklighet. Det kan inte granskas. Men Ulf Kristersson litar tydligen inte på utredarna. Han hävdade faktiskt att det alltid finns experter som tycker fel och inte tycker som han.

Visitationszoner innebär att människor som bor (eller vistas) i fel område ska kunna kroppsvisiteras osv utan att polisen har någon misstanke om brott. Så var försiktig med var du vistas. Har du otur kommer du att möta en polis på dåligt humör som tycker att det vore kul att kroppsvisitera dig. Beroende på din hudfärg kanske?

Rättssäkerhet är inget som står högt i värde för den Brunblå sörjan. Det är ju dom som styr nu, alla de fyra i den Brunblå sörjan.

Inga kommentarer: