tisdag 19 oktober 2021

Trångt i det Sverigedemokratiska diket

» Ny dikeskörning.

Att skriva en blogg som bland annat bevakar hur sverigedemokrater kör i diket innebär att man väldigt ofta hittar uppslag till texter. Ibland får man nästan göra ett urval för att inte bli allt för tjatig och upprepande. Det är egentligen ganska fascinerande att ett enda parti som trots allt bara har stöd av en femtedel av svenskarna kan uppbringa så många som skiter i det bruna skåpet.. f'låt det blå skåpet.

Dagens utmärkelse ger vi till Riksdagsledamoten Roger Richthoff. Medan i stort sett alla ansvariga har insett vikten av att vaccinera sig mot Covid-19 satsar denna sverigedemokratiska riksdagsledamot på att sprida skräck för vaccinationer. Så här kommenterar han vaccination av skolungdomar i skolan:

Vi säger Nej till Sverigedemokraterna
- "I dag kan många barn bli så påverkade att de aningslöst tar en första giftspruta mot covid-19."

Och han fortsätter med:

- "Nackdelarna med att ta vaccinet överstiger med råge den nytta det gör, framför allt för barn."

Vi kan notera att inte ens SD officiellt ställer upp på Roger Richthoffs aningslösheter. Kan vi gissa att den gode Roger tycker att Sverige ska bevilja asyl till den grupp italienska vaccinmotståndare från extremhögern som tydligen hade för avsikt att söka asyl i Sverige eftersom deras mänskliga rättigheter förvägrades dom i Italien där man kräver Vaccinpass för många aktiviteter.

Det finns gott om tokstollar ute på högerflanken!

Läs:
SD-toppen kallar vaccinet för giftspruta. - Aftonbladet
De svenska talibanerna. - Michael Pålsson i Magasin Para§raf

Inga kommentarer: