torsdag 21 oktober 2021

Dessa sverigedemokrater

» Var inte så sprutfega.

Det har utbrutit lite debatt om riksdagsledamöternas vaccinering mot Covid-19. Talmannen förutsätter att alla ledamöter (som inte av medicinska skäl inte ska ta sprutan) har tagit sina sprutor. Men tyvärr kan inte talmannen ta reda på vilka som verkligen har vaccinerat sig.

Det här inte en sverigedemokrat
Men, nu visar det sig att en hel del ledamöter INTE har "gjort sin medborgerliga plikt". Riksdagsledamöter skulle man ju kunna tro vore en form av föredömen. Istället finns det tydligen en hel del ledamöter som är så fega att dom inte vågar låta en sköterska sätta en nål i armen. Eller om det är så att dom tror på diverse konspirationsteorier. Ni vet dom där som tror att jorden är platt, att daggmaskar är utomjordiska spioner och att judar tillsammans med Bill Gates ska operera in spårsändare i alla människor. Av någon anledning är det just inom Sverigedemokraterna som dom här dumheterna är mest spridda. Vilket alltså inte förvånar egentligen. Runt om i Europa är det just inom extremhögern vi hittar tokstollarna som sprider lögner och rykten om vaccinationerna. Som arrangerar våldsamma demonstationer mot vaccinationerna.

Först uppmärksammades detta när SD:s "chefsideolog" Mattias Karlsson blev inlagd på sjukhus med svår Covid-19. Som nästan alla som idag blir inlagda på sjukhus pga Covid-19 så var han inte vaccinerad. Han skyllde på att han inte hunnit! Andra SD:are kallar vaccinsprutan för giftinjektion. Flera vägrar att överhuvudtaget berätta om dom vaccinerat sig. Det måste vara något sjukt i detta parti?

Släng SD i papperskorgen. Det är ett parti befolkat av tokstollar och inte ett seriöst parti!

Gå och vaccinera dig!

Läs:
Är du vaccinerad, Jimmie Åkesson? - Jonna Sima i Aftonbladet
C-toppens oro: Vore katastrof om de smittas. - Expressen
Löfven kritisk mot ovaccinerade SD-politiker. - Svenska Dagbladet
Kritik mot ovaccinerade SD-kollegor: Förstår inte. - Svenska Dagbladet

Inga kommentarer: