söndag 17 oktober 2021

Brunsmetning

» Enkel favoritsysselsättning.

Björn Söders synpunkter på busschaufförernas arbetsmiljö har fått stöd från förväntat håll. Björn Söder blev ju, som jag ägnade mitt Tyckeri åt i torsdags, upprörd över att busschauffören när han åkte buss spelade arabisk musik (jo, han var faktiskt så oförskämd att han spelade arabisk musik så att Björn Söder hörde det) i sin "CD-spelare". I Björn Söders värld vill han väl bara höra svensk dansbandsmusik eller tyska militärmarscher kan vi gissa.

Nu har hans trogna vapendragare ute på den bruna högerkanten, den förra rättspolitiske talespersonen för Sverigedemokraterna, Kent Ekeroth ställt upp till stöd för Björn Söder. Kent Ekeroth är väl mest känd för sina olika aktiviteter som en något våldsam man och för sin emigration till Ungern. Ett land som Kent och många andra sverigedemokrater hyllar för sin motvilja att ta emot immigranter. Kan det vara denna motvilja mot immigranter som gjorde att Kent Ekeroths egen immigration till Ungern inte blev så långvarig? Hur som helst har Kent Ekeroth twittrat sitt stöd till Björn Söder och samtidigt gått till angrepp på alla de svenskar som gillar mat och annat från Mellanöstern och andra så kallade "Shit hole countries". Så här twittrade han:

- « Helt rätt av Björn. Svenskar vill inte se, höra, lukta eller känna på kulturen från "Shit hole countries". »

Sverigedemokraternas rötter
Nu vet jag inte riktigt vad Kent Ekeroth inbegriper i uttrycket "Shit hole countries". När idolen Donald Trump använde uttrycket så menade han t.ex. Haiti, El Salvador och andra länder söder om USA på den amerikanska kontinenten. Allt söder om USA:s sydgräns var "Shit hole countries". Kent Ekeroth använder väl då uttrycket främst för att beskriva länder söder om Sverige? Fast det skulle ju innefatta Danmark och Tyskland exempelvis? Så möjligen är det söder om Ungern som avses. Fast sedan kan det ju i Kent Ekeroths värld kanske bara avse länder med fel religion. Jag får be Kent Ekeroth definiera bättre! Hur som helst så antar jag att Kent Ekeroth blir direkt illamående när han känner doften av sådant som Tacos, Burritos och Tortilla eftersom dessa har sitt ursprung i Mexico som ju är Donalds Trumps "Shit hole countries". Ser han eller känner doften av t.ex. Kebab, Hummus och Falafel så går det väl riktigt illa för omgivningen, det kommer ju från Mellanöstern. Att käka dadlar kring julen går naturligtvis inte för sig i Kent Ekeroths samvaro. Pizza kan kanske fungera med sitt ursprung i Italien. Men jag är inte säker, Italien och Grekland ligger ju söder om Ungern trots allt. Undrar hur det är med kinesisk, vietnamesisk eller thailändsk mat för att ta exempel? Jag gissar att den stora favoriten näst efter köttbullar, blodpudding och surströmming är Langos som ju har sitt ursprung i just ideallandet Ungern. Kåldolmar är tveksamt, det kommer ju från Turkiet ursprungligen. När det gäller siffror utgår jag ifrån att Kent Ekeroth använder de Romerska siffrorna (X, L, V osv ni vet) när han räknar. Att använda de arabiska siffrorna (1, 2, 3 osv) måste göra riktigt ont och göra honom illamående att känna på den kulturen, den stackars Kent Ekeroth.

Uppriktigt sagt så undrar jag om Kent Ekeroth var riktigt nykter när han skickade ut sin tweet? Men inget förvånar från den bruna högern.

Jag fortsätter i varje fall med brunsmetningen av Sverigedemokraterna. För några dagar sedan avslöjade Expo att en av SD:s anställda vid Sverigedemokraternas riksdagskansli samtidigt var aktiv i Vit Makt-rörelsen. Det man kallar "den svenska rasideologiska miljön" höll han till i när han inte använde sin nyckelbricka för att ta sig in i Riksdagens domäner för att jobba för Sverigedemokraterna. Var han haft sina preferenser kan vi fundera över. Men dom har väl funnits på båda håll. Först försökte Sverigedemokraterna lägga locket på och mannen fick inte uttala sig.

Men efter några dagar insåg man från Sverigedemokraterna att det inte fungerade sedan andra media också tog upp ämnet. I väntan på en uteslutningsutredning stängdes han av från sitt jobb i Riksdaghuset. Varvid det framkom att ännu en anställd fick utredas för sina aktiviteter för att skapa vad som kallas "Svenska Zoner". Alltså egentligen en form av apartheid där man ska formellt leva åtskilda. Vita arier i sina fina områden och de som ska passa upp som är av annat ursprung ska leva i det som i Sydafrika kallades Bantustans.

Egentligen behöver man inte syssla så mycket med brunsmetningen av Sverigedemokraterna. Dom fixar det så bra själva!

Läs:
SD-tjänsteman aktiv i vit makt-rörelsen. - Expo
Efter Expos granskning: SD-tjänstemannen stängs av från sitt arbete. - Expo
Ännu en SD-tjänsteman utreddes. - Expo

Dessa stackars sverigedemokrater

Inga kommentarer: