söndag 23 augusti 2020

Att hacka på SD

» Dagens sverigedumokrat

Vad säger ni? Ska vi fortsätta på temat sverigedumokrater som gör bort sig? Man skulle nästan kunna skapa en hel daglig blogg med nya klavertramp från olika sverigedumokrater eller representanter för den sverigedumokratiska svansen.

Dagens SD:are får bli kommunfullmäktigeledamoten Fredrik Heiser i Ljusnarsberg. Han lade på Facebook upp en typisk SD-svans kommentar till en film som visar en tankbil som i full fart kör rakt in i en folkmassa med demonstranter i Minneapolis. Händelsen inträffade några dagar efter att ett antal poliser i praktiken mördat George Floyd. Ett av många "mord" där vita amerikanska poliser utövat mer våld än nöden kräver mot svarta amerikaner.

SD


Filmen visar hur föraren av tankbilen kör i full fart in bland demonstranterna som tvingas slänga sig undan. Att med bil köra rakt in i folksamlingar är ett ganska vanligt terrorbrott runt om i världen. Det var ju t.ex. den metoden som Rakhmat Akilov använde när han mördade 5 oskyldiga i Stockholm. I USA har det hänt vid ett 50-tal tillfällen sedan mordet på George Floyd.

Hur reagerade då den förtroendevalda kommunfullmäktigeledamoten i Ljusnarsberg, sverigedemokraten Fredrik Heiser, när han ser filmen? Jo:

- "Bara att växla ner och gasa! Hade inte tvekat en sekund."

En sann representant för Sverigedumokraterna!

Läs:
SD-politiker om tankbil som körde in i folkmassa – ”Jag skulle gasat på”. - Expo

Inga kommentarer: