lördag 22 augusti 2020

När man inte blir förvånad

» Dom där sverigedumokraterna

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta? Om jag är förvånad eller om mina fördomar har blivit bekräftade. Men när sverigedumokrater utmärker sig så blir man faktiskt inte förvånad.

Dagens sverigedumokrat måste få bli Jimmie Åkesson - partiledaren. Den 7 juli höll Migrationskommittén sitt näst sista möte. Ett område som ju Sverigedumokraterna byggt upp hela sitt parti omkring. Så man kan ju tycka att man från partiet verkligen prioriterat mötet. Men, tyvärr så hade ju Jimmie Åkesson som skulle delta i Migrationskommitténs möte redan bokat in sig på att spela golftävling hemma i Sölvesborg!

Golf
Så stackars Jimmie blev tvungen att prioritera. Vad väljer partiledaren för det Sverigedumokratiska partiet, Jimmie Åkesson, att prioritera? Golftävling eller sammanträde med Migrationskommittén? Jo, Jimmie Åkesson prioriterade golftävlingen i Sölvesborg!

Nu var Jimmie Åkesson egentligen ett föredöme. Han prioriterade att delta i mötet digitalt. Så här kommenterade en representant för ett annat parti Jimmie Åkessons intresse:

- "Han såg ut att vara uppkopplad, han pratade kort på förmiddagen men sa inget efter lunch. Intresset från SD:s håll har varit minst sagt svalt."

Att han inte deltog i diskussionerna på eftermiddagen kan ju förklaras av att då hade golftävlingen börjat.

Kan ni tänka er rubrikerna om Statsminister Stefan Löfven skulle delta i ett möte med Utrikesnämnden. Men han hade redan tidigare lovat några vänner att spela Boule på Harpsund. Så Stefan Löfven prioriterade Boulen! Kan ni se rubrikerna?

Men jag förstår Jimmie Åkesson. Det är inget kul och sitta på möte om flyktingpolitik. Han vet ju redan vad han tycker. Då är det mycket roligare att spela golf med de andra farbröderna.

Läs mer:
SD-ledaren spelade golf – under möte om flyktingpolitiken. - Aftonbladet
Jimmie Åkesson golfade under migrationsmöte. - MSN

Fyra sverigedumokrater sitter och funderar

Inga kommentarer: