tisdag 3 september 2019

En gissning

» Förutfattade meningar

Det har ju blivit lite diskussion om ifall Sverigedumokraterna också ska bjudas in till de kommande partiledardiskussionerna om hur man ska komma tillrätta med ökat våld. Så att dom får en chans att kräva att alla utlänningar ska slängas ut. Själv är jag tyvärr pessimistisk till huruvida den här typen av diskussioner kommer fram till något vettigt. Tyvärr är jag rädd för att varje parti går till mötet främst för att få framföra SIN egen syn på samhället. Inte för att gemensamt komma fram till en bra lösning. Min gissning är att det kommer att låta ungefär på detta viset:

Stefan Löfven (S): - "Jag vill tacka alla för att ni kommit hit. För att komma åt det här problemet så måste vi få bort marknaden för knarket. Vi måste alltså be våra förmögna partyknarkare att inte köpa något knark."

Ulf Kristersson (M): - "Det är grovt förolämpande att beskylla välartade ungdomar i våra mönstersamhällen för detta. Nä, sätt in polis och militär i våra förslummade invandrarförorter och rensa upp. Spärra in dom på obestämd tid. Dessutom löses alla problem om vi sänker skatterna."

Annie Lööf (C): - "CUF har bett mig framföra att om vi liberaliserar narkotikalagstiftningen och frigör de fria marknadskrafterna så löser sig allt helt automatiskt."

Per Bolund (Mp): - "Vi måste införa en grön ekologisk ekonomi i våra problemförorter så att de utsatta ungdomarna istället börjar odla sina egna grönsaker."

Ebba Busch Thor (Kd): - "Om vi skärper straffen och ber till Gud är problemen lösta."

Jonas Sjöstedt (V): - "Vi måste prata med ungdomarna och fråga dom varför dom gör på det här viset."

Nyamko Sabuni (L): - "Jag tror att om vi ansluter oss till Euron så blir alla svarta pengar i svenska sedlar värdelösa och då löser vi problemet."

Jimmie Åkesson (Sd): - "Vi har sagt hela tiden att allt är massinvandringens fel. Innan alla dom muslimska horderna kom hit så skedde det inga mord eller våldtäkter i vårt land."

Stefan Löfven (S): - "Jag tackar för alla konstruktiva förslag, vi överlåter nu till Polisen att lösa problemet."

Vad tror ni? Har jag fel?

Inga kommentarer: