torsdag 5 september 2019

En helt vanligt torsdag

» Moderaterna ♥ Sverigedumokraterna

Nästa område där Moderaterna ansluter sig till Sverigedumokraterna handlar om det internationella biståndet. Jag ser att Elisabeth Svantesson nu kräver att biståndet sänks till 0,7% av BNI. Man kan undra om det har något samband med att man samtidigt kräver att militären ska få höjt till 2%.

Jorden
Nu får Sverigedumokraterna alltså stöd av Moderaterna. Än så länge står resten av partierna fast vid det 1%-mål som sattes upp 1968, och som gällt sedan dess. Det här är samma partier som kräver att vi ska avskaffa rätten att söka asyl och inte ta emot flyktingar längre utan istället "hjälpa" flyktingar där hemma. Något som alltså ska ske med sänkta anslag! Hur det ska gå ihop får Elisabeth Svantesson förklara. Hon har mycket att förklara, för pengar begriper hon sig inte på.

Vi kan alltså konstatera att alla liberala inslag inom Moderaterna nu verkar ha fått ge vika för de konservativa krafterna i partiet. Allt som ett led i partiets närmande till Sverigedumokraterna som ju deklarerat att just liberalismen är partiets huvudmotståndare inom politiken.

M ♥ SD = sant

Inga kommentarer: