onsdag 16 februari 2022

Veckans gapskratt

» Veckans sverigedumokrat.

Mitt stora skratt idag fick jag när jag läste en debattartikel från en Thomas Morell som tydligen är trafikpolitisk talesperson för Sverigedemokraterna. Kompetenskraven inom detta parti verkar inte vara allt för höga. Men lite kan man väl ändå kräva?

Hur som helst har Thomas Morell satt som rubrik på sitt debattinlägg: Stoppa de onödiga hastighetssänkningarna! Thomas är tydligen upprörd över att man inte får köra som man vill utan hastighetsgränserna sänkts på en del sträckor. Thomas tankar är mer korkade än vanligt och vad som brukar komma från Sverigedemokraterna.

Människor som bor i närheten av vägarna är i varje fall tacksamma. Jag såg för någon dag sedan att Polisen räknat fram att trafiken skulle spara 50 döda om bilister i varje fall höll de hastighetsgränser som gäller idag. Det är fler dödsoffer än vad gängskjutningarna skördar! Samtidigt har Naturvårdsverket räknat fram att man skulle spara de totala utsläppen från drygt 200.000 bilar om bilister höll de hastighetsgränser som gäller. Eller ska vi uttrycka det som att det skulle sparas en hel del om ägare till BMW och Audi-bilar lärde sig att man inte måste trycka gaspedalen i botten varje gång man ska öka hastigheten!

Men Sverigedemokraternas trafikpolitiska talesperson Thomas Morell vill tydligen att vi ska köra fortare.

Är du helt korkad!

Tillväxten är god inom Sverigedemokraterna

Tillväxten inom Sverigedemokraterna

För övrigt, för att helt byta ämne, så kan jag notera att det inte blev någon rysk invasion av Ukraina idag som den amerikanska underrättelsetjänsten uppgav att dom hade kännedom om. Fast förtroendet för den amerikanska underrättelsetjänsten är helt förbrukat efter de medvetet förljugna uppgifterna om irakiska massförstörelsevapen som man motiverade invasionen av Irak med.

Läs:
Stoppa de onödiga hastighetssänkningarna. - Debattinlägg Gefle Dagblad

Inga kommentarer: