fredag 17 maj 2019

Om sörja

» Det förklarar en del

Jag noterar att Jimmie Åkesson missat att läsa gårdagens Sven Tycker. Då hade han fått veta hur det verkligen ligger till. Nu ser jag att han istället anser att: - "Socialdemokraterna är Sveriges största lögnfabrik". Enligt Jimmie Åkesson är det inte alls Sverigedumokraterna som har ett nazistiskt ursprung utan det är istället Socialdemokraterna som har nazistiska tendenser. Jo, det är ju det han påstår!

Sverigedumokrater
Så när Socialdemokraterna (och i stort sett alla andra...) påpekar att Sverigedumokraterna som parti bildades av personer med kopplingar till nazismen så ljuger dom alltså. När samma personer påpekar att Jimmie Åkesson valde att gå med i ett parti som fortfarande var öppet inspirerat av nazismens idéer så ljuger dom. När Socialdemokrater och andra påpekar att Sverigedumokraterna för en öppet rasistisk och populistisk politik så ljuger dom. Enligt Jimmie Åkesson alltså.

Du pratar i nattmössan Jimmie Åkesson. Du ljuger själv!

Låt mig ta ett exempel. I SVT:s utfrågning av SD:s EU-parlamentariker Peter Lundgren (ni vet EU:s lataste parlamentariker) så hävdade han att det råder "klimathysteri" som inte har någon grund. Under de senaste 18 åren har jordens medeltemperatur legat konstant - hävdade alltså Peter Lundgren. - "Den ligger konstant och det är fakta från FN:s klimatpanel" sade han.

- "Men det är fel, medeltemperaturen har inte varit konstant de senaste 18 åren" säger professor Johan Kuylenstierna som vice ordförande för Klimatpolitiska rådet.
- "Det stämmer inte, medeltemperaturen har stigit. Jag vet inte var han får den uppgiften ifrån" säger SVT:s meteorolog Pererik Åberg.

Det är alltså Peter Lundgren som ljuger.

Varför inte läsa den här rapporten som visar hur SD:s representanter (alltså Peter Lundgren och hans kollega Kristina Winberg) i verkligheten har röstat i EU-Parlamentet. - När dom tror att ingen ser, en granskning av Sverigedemokraterna i Europaparlamentet 2014-2019 har den fått som rubrik. En lång berättelse av hur man säger en sak och röstar något annat.

Sverigedumokraterna

Nä Jimmie. Försök inte smeta sörja över andra. Sörjan står ni för själva!

Inga kommentarer: