måndag 10 juli 2006

Snart är det dags för regndans

Lilla Båstad har invaderats av fiskmåsar inför Swedish Open. Åtminstone är det vad man kallar stockholmarna som flockas där för att visa upp sig och festa. Dom skränar och skitar ner precis som fiskmåsar! Och tydligen är det också en plats för löjliga politiska jippon. Alf Svensson och Ian Wachtmeister hade tydligen något gemensamt framträdande under gårdagen. Smart tänkt av Affe!

Vi kan glädjas åt att fotbolls-VM nu är slut. Jag har sagt det innan, jag tittar gärna på fotboll. Men det blir lite för mycket av det goda när sportjournalisterna ska dra på. Då finns det inga begränsningar.

För övrigt väntar jag fortfarande på att det ska komma något regn. Jordgubbarna var tidigt färdiga, men nu är dom väldigt små. Det är torrt så att marken spricker. Gräset har inte mycket grönska - mer än precis där det stänkt från badbassängen. Och även potatisen verkar lida av torkan. Jag gjorde en koll under några plantor, och det var några förskrämda små tollar där fanns. Den enda som hade acceptabel storlek var resterna av sättpotatisen! Det blir snart till att, till grannarnas förtjusning - eller förskräckelse, dansa regndans i trädgården.

Inga kommentarer: