söndag 2 juli 2006

Krigsfångar eller kidnappning - vem gör egentligen vad?

Kors i taket! Den store Israelvännen Göran Persson är starkt kritisk till Israels attacker på den palestinska demokratin. Kidnappning av regeringsledamöter och parlamentsledamöter för att få en krigsfånge frisläppt är inte en acceptabel metod. Att terrorbomba kraftverk, vägbroar och politiska institutioner är inte en framkomlig väg att få till stånd en fredlig samexistens på lika villkor mellan två grannländer. Bra Göran! Fortsätt på den vägen.

Fotbolls-VM är härmed avklarat för min del. Samtliga kvartsfinaler slutade med att de lag jag ville skulle forlora - vann. Nu spolar vi den filmföreställningen!

I ett kort ögonblick av klarsynthet har KD ledaren Göran Hägglund insett att de höga företagsledarnas girighet kan vara ett problem för samhällsekonomin eftersom deras oförmåga att se verkligheten lätt lockar fram för stora löneökningar även på andra håll. Men han fick omedelbart bakläxa av Ebba Lindsö som nu är tillbaka i KD:s partistyrelsen efter en kort sejour som VD för Svenskt Näringsliv. Hon hade ingen förståelse för att man kunde vara kritisk till girigheten på den sidan. Åt den som haver skall varda givet, eller hur är det det står?

Är du trött på telefonförsäljare? Om du inte redan gjort det, ring 020-277000 och spärra ditt nummer. Och köp ALDRIG från en telefonförsäljare! Läs mer på Nix.

1 kommentar:

Sven Tycker sa...

Jag förstår nu varför Ebba Lindsö inte tycker att Göran Hägglund skulle ha synpunkter på girigheten inom näringslivets höjdare. Hon får en fallskärm från Svenskt Näringsliv på 100.000 - i månaden. Man ska ju inte bita den han dsom föder en!