fredag 28 juli 2006

Piller, sprutor och annat fusk

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Senaste nytt från sportens (?!) värld är att segraren i Tour de France, amerikanen Floyd Landis troligtvis var dopad! För min del har det inte nämnvärt påverkat mitt förtroende för cykelsporten. Det förtroendet kan inte sjunka lägre ändå.

Snabbstoppet av kärnkraftsreaktor 1 i Forsmark i veckan bedöms som den värsta händelsen i ett svenskt kärnkraftverk. Nu framkommer det att problemen med den komponent som fallerade varit kända sedan 90-talet. Fast det visste inte ledningen för kärnkraftverket eller myndigheterna något om. Är det fler fel som hålls dolda?

De israeliska precisionsbombningarna av Hizbollahmål fortsätter. Efter träffar av FN-posteringar, ambulanser, civila bussar med flyende civila, vattenborrningsutrustning, radio- TV-stationer, broar, flygplatser osv har man nu också precisionsbombat oljecisterner utanför Beirut. Resultatet är det största oljeutsläppet någonsin i Medelhavet. Stora delar av kusten är hotad. Som sagt, de militära målen är många! Det är dags att sätta press på Israel!

För övrigt tackar vi för regnet. Det har småregnat hela dagen i dag. SKÖNT!

Inga kommentarer: