fredag 25 november 2022

Mr Erdogan of Turkey fäller bomber över kurderna

» Och Sverige förser honom med vapen.

Mr Erdogan of Turkey har inlett flygbombningar av kurdiska områden i grannländerna Syrien, Irak och Iran. I Syrien innebär de turkiska flygbombningarna av kurderna ett direkt stöd till terrororganisationen IS. I Iran får de turkiska attackerna mot kurderna hjälp av prästerskapet i Teheran. Den unga kvinna, 22-åriga Mahsa Amini, som mördades av den iranska sedlighetspolisen för att hon bar sin slöja på fel sätt var kurdiska. Ett mord som blev den tändande gnistan till det iranska upproret. Nu väntar vi bara på en turkisk invasion av norra Syrien. En attack från terrorstaten Turkiet som hjälper terrororganisationen IS att återta kontrollen över norra Syrien och återupprätta sitt kalifat.

Men Tobias Billström och Ulf Kristersson fortsätter att svansa och buga för Mr Erdogan of Turkey. För denna Brunblå sörja är moral av intet värd! Efter Sverige kommer det största stödet för Mr Erdogan of Turkey från Putin i Kreml.

I Qatar vågade det iranska fotbollslandslaget ta ställning för det iranska folket mot det iranska prästerskapet. Men, de europeiska landslagen vågade inte bära en armbindel som tog ställning för allas lika värde sedan FIFA sagt Nej och hotat med ett gult kort. Vilka är det som ska skämmas?

Sven Tycker till - helt gratis

Läs:
Billström: Invänta valet i Turkiet inget alternativ. - Svenska Dagbladet
Kurder attackeras från flera håll. - Svenska Dagbladet
Turkiet kallar upp Sveriges ambassadör. - Arbetaren
Turkiska bomber över Kobane: måste fördömas. - Arbetaren
Uppgifter: Irans kurder dödas systematiskt. - Svenska Dagbladet
Expert: Erdogan har fått en skänk från ovan. - Svenska Dagbladet
Billström: Olyckligt erkänna Palestina. - Tidningen Global

Inga kommentarer: