söndag 26 september 2021

Stackars Ebba

» Hon får kritik.

I en lång debattartikel berättar Kristdemokraternas Ebba Busch förnärmat om hur ledsen hon blir när politiska motståndare använder uttrycket "Blåbrun" om Kristdemokraternas allt närmare koppling till Sverigedemokraterna. Hon tycker att det är ytterst elakt att använda ett sådant uttryck. Det är SÅ synd om Ebba Busch och Kristdemokraterna.

- "Det finns naturligtvis ingen som helst främlingsfientlighet i kristdemokratin" hävdar Ebba Busch och KD:s gruppledaren i Riksdagen Andreas Carlson i debattartikeln i Expressen.

Om jag av misstag använt uttrycket "Blåbrun" och detta gör Ebba Busch så ledsen så lovar jag dig Ebba att jag inte ska göra om det. Om du lovar att inte använda elaka formuleringar om Vänsterpartiet så lovar jag att inte skriva "Blåbrunt" om KD och er koppling till Sverigedemokraterna.

Däremot kommer jag att fortsätta att skriva "Brunblå sörja" om samarbetet mellan Sverigedemokraterna, Moderaterna, Kristdemokraterna och Liberalerna. För det är just det som det är, en Brunblå sörja!

Den Brunblå sörjans samarbete

Den Brunblå sörjans samarbete

Läs:
Nu får det räcka med pratet om blåbruna. - Debattartikel Expressen

Inga kommentarer: