måndag 17 september 2018

Ebba

» Spännande fakta

Ibland får man veta saker som man blir förundrad över. Ibland är det istället så att det som framförs är så självklart att det är tveksamt varför man berättar det. Tänkte ta några exempel på det här.

Frågetecken
Ebba Busch Thor är en politiker som är duktig på plattityder. Fostrad som hon är inom Livets Ord. Jag såg att hon konstaterat att Stefan Löfven inte har stöd av Riksdagen. Något som kanske kan ha sin riktighet om man utgår ifrån att Högeralliansen och Sverigedumokraterna kan enas om misstroende. Den intressanta frågan är vilken statsministerkandidat som har stöd av Riksdagen? - "Vi kommer gemensamt att presentera en kandidat - en kandidat som är redig, gedigen och vinner stor respekt" berättar Ebba Busch Thor. Har dom redan gett upp att lansera Ulf Kristersson?

Hur som helst så har den goda utsända från Livets Ord tydligen konstaterat att Stefan Löfven i varje fall inte har stöd i den nya Riksdagen. Min motfråga är då vem som har större stöd? Vet Ebba Busch Thor mer än de flesta andra? Ulf Kristersson har tillsammans med sina "vänner" Annie, Ebba och Jan lovat att inte förhandla med Jimmie. Jimmie har hotat med att inte stödja någon kandidat som inte förhandlar med honom. Av detta kan vi alltså konstatera att Ulf Kristersson faktiskt i så fall har ännu mindre stöd än Stefan Löfven.

Alltså återkommer vi till Ebba Busch Thors löfte: - "Vi kommer gemensamt att presentera en kandidat - en kandidat som är redig, gedigen och vinner stor respekt". Uppenbarligen har man från Högeralliansen nu enats om någon annan kandidat än Ulf Kristersson. Är det Ebba?

I en liten notis läser jag att 9 av 10 patienter har ett positivt helheltsintryck av den skånska sjukvården. Undersökningen visar också att tillgängligheten inom öppenvård har blivit bättre. Allt enligt den nationella patientenkäten. Jag som bara läst historier om katastrofläge. Undrar vilket som visar sanningen och vilket som bara är propaganda och gnäll! Men det är ju Ebba som stått för svartmålningen, så det är väl det som är sanningen. Det fick dom väl lära sig i Livets Ord - att inte ljuga!

Sedan hade jag tänkt mig ytterligare något ämne. Men jag struntar i det!

Inga kommentarer: