fredag 8 maj 2009

Sven på gnällhumör

Jag åkte in till Helsingborg på eftermiddagen för att hämta ut tröja, nummerlapp osv till Springtimeloppet i morgon. Och det hela började dåligt. Jag tömde nästan mitt rabattkort för att köpa biljetter (Kimmy fick följa med på en tur) så kortet behövde laddas upp. Men kortläsaren för bankkort fungerar fortfarande inte i automaten i Åstorp. För att ladda kortet med nya pengar måste jag ju kunna dra bankkortet också. Men den funktionen har varit ur funktion i minst 3 veckor nu. Jag har felanmält en gång till SKånetrafiken för ett par veckor sedan och fick då till svar att dom hoppade det skulle vara fixat snarast. Men det verkar som om snarast är ett mycket vittomfattande begrepp. Skånetrafikens kontor i Helsingborg där jag fick gå in för att ladda biljetten hade ingen aaaning om att det var fel på automaterna. Nu har jag gjort en ny felanmälan. Men jag vet redan vad svaret är. Felsökning pågår, och tills vidare får vi be dig att passa en buss och ladda biljetten med kontanter hos chauffören. USELT SKÅNETRAFIKEN!

När jag sedan kommer till Idrottens Hus för att hämta mina grejer visar det sig att min anmälan inte fungerat. Jag och Kevin finns helt enkelt inte i rullorna. Ett alternativ hade då varit att betala kontant för en efteranmälan. Men så mycket kontanter hade jag inte på mig, och dessutom var jag nästan 100% säker på att jag hade fått en bekräftelse på att anmälan var registrerad. Men hade naturligtvis inte detta med mig. Nu återstod bara att åka hem med oförättat ärende. Och sedan åka in tidigare i morgon och lösa det hos de som sköter efteranmälan då. Jag har nu på kvällen varit inne och kontrollerat på min Internetbank, och det finns två avdrag med 280 kronor till företaget EST AB (som skötte det hela) så pengarna är dragna i varje fall. Men dom har väl behållit pengarna! SKÄRPNING EST AB!

Och när jag nu är på så dåligt humör har jag bestämt mig för att inte närmare kommentera det jag sett och hört från Centerpartiets stämma. Med det humör jag är på så är jag rädd för att ni som läser det hela tycker jag har sjunkit för djupt i mitt förakt för Maud "Mauderaten" Olofssons (c) högervridning. Alltså avstår jag till i morgon.

Men, ni kan väl tänka på mig lite under lördagseftermiddag. När jag ska försöka ta mig runt de 10 kilometrarna inne i Helsingborg i mitt 29:e Springtimelopp. Men, nu blir det inte mer eftersom det finns risk att mitt sura humör resulterar i stämningar för förtal!

Inga kommentarer: