söndag 7 augusti 2022

Kulturinsats

» Som inte är svenskfientlig.

Jag vet att man inte ska sparka på den som ligger. Att kritisera Sverigedemokraterna varje gång en företrädare för SD trampar i klaveret eller skiter i det blå skåpet eller hur vi nu ska uttrycka det är egentligen elakt. Det är ju inte så länge sedan som en sverigedemokratisk kommunpolitiker avslöjades med att sprida Hitlerhyllningar och ett antal andra ytterst remarkabla yttranden. Men, egentligen kan ju partiet verkligen inte hjälpa vad deras företrädare gör. Det är egentligen bara lite taskigt att just SD-företrädare så ofta hittar på dumheter...

Det finns anledning att säga Nej
Senaste nytt är uppgifterna om att en SD-riksdagsledamot tydligen avslöjats med mindre lämpligt uppträdande i riksdagshuset framför en kamera. Det har helt enkelt avslöjats att han spelat in vad som omväxlande kallas "sexvideo" eller "nakenbilder". Kan det vara så att det handlar om s.k. "dick-pics"? Videos som han tydligen sedan varit generös med att dela med sig till flera kvinnor. Visst är det generöst gjort?

Jag gissar att detta är någon form av satsning på SD:s kulturpolitik som då inte kan kallas för svenskfientlig eller liknande. Den är ju snarast en form av hyllning till den rena svenska rasen och den svenska stånd(punkten) inom det specifika området.

Men, visst är det underligt att det är just företrädare för Sverigedemokraterna som är så kraftigt överrepresenterade när det gäller att skita i det bruna skåpet! Kan det finnas något samband mellan detta faktum och partiets politiska ståndpunkter och kulturen inom partiet?

Det handlar helt enkelt om ett svinaktig uppträdande!

Läs:
Lokal SD-topp åtalas för Hitler-hyllningar: Väldigt mysko alltihop. - Expo
Riksdagsman anklagas för att skicka nakenbilder till kvinnor. - Aftonbladet
SD-politiker spelade in sexvideo i riksdagshuset. - Expressen

Inga kommentarer: