lördag 6 juni 2020

Ett bra land

» Vårt Sverige

Svenska Flaggan
I dag är det Sveriges Nationaldag. En dag att fira extra att vi har lyckan att bo i ett av världens bästa länder. Regelbundet publiceras det listor och undersökningar över de bästa länderna. Och i stort sett i alla dessa undersökningar så hamnar Sverige tillsammans med våra Nordiska grannar i topp. Jag såg i går en redovisningen av pressfriheten i världen. Sverige och våra Nordiska grannar i topp. Hur mycket vi än klagar på vår sjukvård så har vi bland den bästa sjukvården i världen - och det till ett pris som alla har råd att betala. Undersökning efter undersökning bekräftar detta. Vi, våra föräldrar och deras föräldrars kamp och arbete har skapat ett bra land att leva i. Det är vi och alla som kommit hit från andra länder som skapat detta. Jag härstammar själv bland annat från Valloner som kom hit till Sverige i början på 1600-talet för att hjälpa till att skapa det välfärdssamhälle vi har i dag. Sedan dess (och innan) har det kommit människor hit och hjälpt till att bygga upp vårt samhälle. Det är allt från att vi inte hade den järnindustri vi har idag om inte vallonerna kommit till pizzerior osv som vi tagit upp från våra invandrare. Stort och smått.

I all hast hittar jag ett exempel på detta fantastiska Sverige. Konkurrenskraften i Sverige rankas högt skriver Svenska Dagbladet. Trots allt gnäll och gnöl så är det svenska näringsklimatet och den svenska konkurrenskraften hög i en internationell jämförelse.

Var stolt över att vara svensk! Oberoende av vilket ursprung du har.

Svenska Flaggan
Men så ser jag att i sin makthunger har tydligen moderaternas ledare Ulf Kristersson bestämt sig för att slutligt acceptera att ska han få Makten, så får det bli tillsammans med Jimmie Åkesson. Trots alla tidigare löften om att inte göra sig beroende av ett rasistiskt parti med sina rötter i nazismen så tycker numera Ulf Kristersson att det får vara slut på tramset om SD. Ulf är villig att göra vad som helst för den stora drömmen om att få bli statsminister och få Makten att nu gäller inte tidigare löften. Men Ulf Kristersson har ingen moral. Jag undrar precis som Magasinet Paragraf, hur många lik i lasten och skelett i garderoben kan en statsminister ha? För att fortsätta sin uppräkning med ännu fler lik i lasten för Ulf Kristersson. Lita inte på den mannen!

Så här på Sveriges Nationaldag kan det finnas anledning att påminna om att Sverigedumokraterna är det parti som är ivrigast i att svartmåla Sverige, att sprida rena lögner om tillståndet i Sverige. Sverigedumokrater älskar inte Sverige, dom hatar allt som Sverige står för.

Var stolt över Sverige! Bevara det Sverige som människor i 100 år arbetat för att göra bättre. Säg Nej till de som svartmålar ditt land och sprider lögner om det!

Inga kommentarer: