söndag 25 augusti 2019

Hög fyllenivå på SD-partaj

» M som stödparti till SD

Sverigedumokraterna har haft familjefest för sina medlemmar i Sölvesborg. Det är ju Jimmie Åkessons hemmaplan så naturligtvis höll Jimmie-pågen tal. Bland annat kunde han konstatera att om miljöaktivister som Greta Thunberg och andra får råda så kommer Världsekonomin att kollapsa. Något som ju är mycket hemskare än om hela Världen kollapsar. Lite av sista dansen på Titanic över det hela.

Sverigedumokrater
Hur som helst så var det intressant att se att Moderaternas starke man i Sölvesborg, Paul Andersson, tyckte att det var en god idé att som stödparti till Sverigedumokraterna även ställa upp som stöd och hålla tal för att hylla Jimmie Åkesson, Louise Erixon och alla dom andra sverigedumokraterna. Det slutgiltiga beviset för att Moderaterna är ett rent stödparti till Sverigedumokraterna! Vad tycker du Ulf Kristersson? Tycker du att det var en bra idé? Har du inte helt förlorat kontrollen över ditt parti Ulf? För dina medlemmar gör ju ändå bara som dom vill utan att läsa partiprogrammet först?

För övrigt såg jag att det till viss del var ett rejält fylleparty.

- "SD-dagarna kan sammanfattas som stökigt med många småmisshandlar och hög fyllenivå. Inga grova brott men en ganska tråkig stämning enligt patrullerna som varit ute."

Allt enligt den lokala polisen som tydligen hade fullt upp. Sverigedumokraterna!

Sverigedumokraterna

Lite bakgrund:
Åkessons känga till Greta: ”Då skulle världsekonomin kollapsa”.
Moderat kommunalråd talade på SD:s sommarfestival.
M-kommunalråd hyllad på SD-möte.
M-toppen framträdde på SD-scenen – före Åkesson.
Den totala budgeten för sommarfestivalen beräknas till cirka en miljon kronor.
Många småmisshandlar och hög fyllenivå.

Inga kommentarer: