måndag 17 juni 2019

Läs de Heliga skrifterna

» KD har missat det kristna budskapet

I jakten på att locka till sig de populistiska högerväljarna med rasistiska preferenser fortsätter Ebba Busch Thor och dom andra ledande kristdemokraterna att sopa det kristna budskapet under mattan. Att inte Ebba Busch Thor skäms öronen av sig är faktiskt förbryllande. Min gissning är att hon skickat Bibeln till återvinning.

Ebba predikar - men vad?
Senaste alstret i denna jakt på de främlingsräddas röster är en debattartikel i Svenska Dagbladet med rubriken: - "Strama åt migrationen till våra grannländers nivå!" Men kära Ebba Busch Thor, hur är det med det kristna budskapet om att öppna dörren och hjälpa de som behöver hjälp? Borde du inte istället har ställt kravet: - "Kräv av våra grannländer att dom också tar ansvar!"

Jag tycker faktiskt att du är en skam och är direkt patetisk i ditt fiske i grumliga vatten.

Och i sedvanlig ordning så är ungdomarna ännu värre. KDU:s ordförande Martin Hallander säger så här: - "Det är oansvarigt att öppna upp för en mer generös migrationspolitik i detta läge!" Bara citerat som exempel. En annan KDU-slyngel tycker så här: - "Sluta vifta med era hemländers flaggor på studenten!" Men han är tydligen bara distriktsordförande - när han twittrar.

Jag har ett råd till Kristdemokraterna. En intern partiutbildning i vad det kristna budskapet handlar om vore en god idé. Obligatorisk närvaro - även för partiordföranden!

Inga kommentarer: