måndag 13 augusti 2018

Vänsterhäntas dag

» Högerfiasko

Hjärtan
För ett år sedan dödades en kvinna och ett 30-tal personer skadades i den amerikanska staden Charlottesville i samband med att en högerextremist fullt medvetet körde rakt in i en grupp människor. Den döda och de skadade tillhörde motdemonstranter som protesterade mot en rasistisk högerextrem demonstration. PIVIH (Pajasen i Vita Huset) tyckte att det var lika mycket de dödas och skadades fel som mannen som medvetet körde på doms fel.

I går ville högerextremisterna demonstrera på nytt i Charlottesville, men man fick inte tillåtelse till detta av myndigheterna som fruktade nya kravaller. Till slut bestämde sig högerextremisterna för att istället arrangera sin demonstration i Washington.

En demonstration som blev ett totalt fiasko för högerextremisterna. Unite the right 2, som manifestationen kallades, samlade cirka 20-25 deltagare. Dom gick en kort marsch och fick sedan transporteras bort i bussar (räckte det inte med en?) av polisen. Mer än 100 gånger så många motdemonstranter hade mött upp i regnet.

Dom får fortsätta med att sprida sina lögner och sitt hat på Internet där det är svårare att granska dom.

Inga kommentarer: