söndag 22 december 2013

Tack!

Vi är alla lika
Ställ upp mot Nazismen: 16.000 samlades i dag i Kärrtorp för att demonstrera mot nazismen och det politiska våldet. En fantastisk mobilisering som samlade representanter för alla demokratiska politiska partier. Att Sverigedemokraterna uteblev tycker jag säger ALLT. Tack alla ni 16.000 som ställde upp. Hade jag inte arbetat utan istället befunnit mig i närheten hade vi istället varit 16.001. TACK för att ni visar att svenska folket tar avstånd från Högerextremismen, rasismen och nazismen!

Partysessan har tillfrisknat: Som jag skrev för några dagar sedan så var Madeleine Bernadotte för sjuk pga sin graviditet för inte så länge sedan så att hon inte kunde delta i Nobelfestligheterna. Så jag antar att hon var sjukskriven för "Graviditetsbesvär" just då eftersom det ju är just detta som är hennes arbete, att klippa snören, visa upp sig för fotografer och sitta och äta mat. Och i onsdags var hon förkyld och kunde inte delta i firandet av mamma Silvia 70-årsdag. - "Hon är jätte-jätte förkyld" var den officiella förklaringen. Men som Kungligheter har man uppenbarligen tillgång till rejäla dundermediciner. För i går var partysessan plötsligt så kurerad att hon kunde festa runt på Stureplan till långt efter midnatt. Kan inte vi andra dödliga få tillgång till samma mediciner? Vi får snällt gå och dras med våra förkylningar i veckor. Samhället är orättvist!

100 miljoner för att tillmötesgå jägarlobbyn: Vår härliga Högerregering är uppenbarligen goda vänner med jägarlobbyn. Nu ska ju jägarna få nöjet att få jaga varg även legalt istället för att ha konkurrens om bytet av vargarna. Den illegala jakten på vargar (som råkar överfalla jägarnas lössläppta jakthundar...) är ganska omfattande. Men eftergifterna för jägarlobbyn kan komma att kosta oss skattebetalare kanske 100 miljoner i böter till EU. Men det är väl viktigare att tillmötesgå just jägarlobbyn!

TV-tittare utan något vettigt att göra: Jag läser att flera TV-tittare gjort en anmälan till Granskningsnämnden av SVT:s Julkalender Barna Hedenhös. Det har ju t.ex. svurits! Usch så hemskt. Jag tycker dessa mossiga stofiler som gjort anmälan ska sluta titta på TV!

Inga kommentarer: