lördag 14 september 2013

Sverige räcker till för alla

Rör inte min kompis
Sverige räcker till för alla: Under rubriken "Ta debatten för ett Sverige där mångfald är en styrka" har närmare 500 personer från alla håll i vårt samhälle startat en namninsamling för "Ett Sverige för oss alla" och mot Främlingsfientligheten. När jag skriver ner detta har mer än 12.000 personer till skrivit under på uppropet och siffran växer hela tiden. Gör du det också! Vi kan tydligt se hur låg nivån är bland Sverigedemokrater och andra rasister i deras argumentation. Motståndare till kampanjen har nämligen fyllt i diverse "hatbudskap" istället för att skriva sina namn och av den låga nivån på argumentationen så kan vi se hur totalt intelligensbefriade dessa rasistiska grupper är som stödjer Sverigedemokraterna och andra ännu värre grupper. Visa att du ställer upp för att samhälle som har plats för alla och för ett samhälle som är en styrka för oss alla. Skriv under!

Fortsatt väljarundersökningsfrossa: Dagens väljarundersökning kommer från Sifo och publiceras av Svenska Dagbladet. Och den är ingen kul läsning för Fredrik Reinfeldt och hans röstboskap. Ett val med dessa siffror skulle innebära att Socialdemokraterna ensamma blir större än hela Högeralliansen i en nyvald Riksdag! Undersökningens i stort sett enda vinnare är Socialdemokraterna som får 33,5% (+3,0). De två förlorarna är Moderaterna på 25,7% (-0,9) och Miljöpartiet på 10,0 (-0,9). Dom behåller dock tredjeplatsen trots detta. Sverigedemokraterna får 9,4%, Vänsterpartiet 6,4% och Folkpartiet får 6,3%. De båda minstingarna Centerpartiet och Kristdemokraterna ligger båda under spärren på 3,6%. De tre Rödgröna partierna får tillsammans 49,9% medan Högeralliansen får 39,2%, men eftersom både C och Kd åker ut är det bara 32% som ger några mandat i riksdagen. Högeralliansen + Sverigedemokraterna skulle få färre mandat i Riksdagen än Socialdemokraterna + Miljöpartiet.

Dagen dåliga nyhet: Och för att göra det hela ännu tråkigare för Fredrik Reinfeldt så visar det sig att de tidigare publicerade uppgifterna om den svenska BNP-utvecklingen inte var korrekta. I verkligheten visar det sig att den svenska ekonomin står still. "BNP-tillväxten försvann" är Dagens Nyheters rubrik. Och samma tidning kommenterar i den tryckta upplagan Regeringens budget för 2014 med: - "Lögn, förbannad lögn och statistik". Ack ja!

Euron Nej Tack: I dag är det tio år sedan svenskarna tog ett mycket intelligent beslut. Med siffrorna 55,9% mot 42,0% sade svenska folket Nej till att avskaffa den svenska kronan och istället införa Euron. Vi sade därmed också Ja till att behålla vår möjlighet att föra en egen ekonomisk politik. DÅ var kampanjen i stort en kamp mellan etablissemanget och folket. En mycket stor del av den etablerade politiska världen satsade stort på ett Ja. I stort sett hela de svenska ekonomiska världen satsade mycket stora summor pengar på att få oss att rösta Ja. Men, till slut sa svenska folket Nej. I dag erkänner en ganska stor del av den s.k. expertisen att beslutet om Nej har tjänat det svenska folket och den svenska ekonomin bra. Det var helt enkelt tur att folket inte lydda Makten. Och många av de som då argumenterade för ett Ja har i dag erkänt att ett Nej var det bästa beslutet. Enligt de undersökningar som görs i dag skulle mer än 80% i dag rösta Nej och bara 10% skulle rösta Ja. En av de få som vidhåller sitt Ja är Calle Twitt... f'låt Bildt som i dag Twittrar: - "Tio år sedan vår folkomröstning om euron. Jag är övertygad om att det är bra för Europa, och att Sverige någon gång också kommer att vara en del av den." Läs vad Expressen skriver i dag eller vad Svenska Dagbladet skriver eller vad Dagens Nyheter skrev för några dagar sedan.

Inga kommentarer: