tisdag 11 maj 2010

Hipp, Hipp Hurra - Euron är så bra!

Framgångarna för den gemensamma europeiska valutan Euro fortsätter. Allt eftersom fler länder har infört valutan har priserna i länderna sjunkit. Förtroendet i världen är på topp. Ekonomierna inom Eurozonen växer så att det knakar och ländernas ekonomier är bättre än någonsin. Målsättningen att bli världens största ekonomi har infriats snabbare än planerat. Världens ekonomer tävlar om att skriva hyllningsartiklar om Eurons framgångar. Den stora Eurofanatikern i Sverige, Folkpartiets Jan "eurotalibanen" Björklund har blivit landets populäraste politiker. Hipp, Hipp Hurra - Euron är så bra!

Det är inte bara Arbetslöshetsminister Sven Otto Littorin (m) som köpt examina på webben för att skryta med. En granskning visar att flera professorer vid Lunds Universitet i sina CV stoltserar med köpta webbexamina. Men jag kan inte förstå upprördheten. Det är ju Webben som räknas. Det verkliga livet har inget värde.

Den s.k. konstnären Lars Vilks har lyckats få ännu mer publicitet. I samband med en konstföreläsning i Uppsala attackerades han av två män. Lars Vilks är en av vår tids skickligaste mediahändelser. Inte som konstnär, men på att få publicitet. Och det är vad som gäller för att bli känd konstnär.

Jag ser att Italiens kulturminister, Sandro Bondi, vägrar att åka till filmfestivalen i Cannes. Man visar där nämligen filmen Draquila av Sabina Guzzantis. En film som enligt ministern är "propaganda som förolämpar sanningen och hela det italienska folket". Filmen är kritisk till Silvio Berlusconi...

Enligt en undersökning redovisad av RFSU är svenska ungdomar minst nöjda med sexlivet i Norden. Mest nöjda är norrmännen. Och danskarna verkar just nu vara bäst på hockey. Dessutom verkar finnarna ha det varmaste vädret. Ur led är tiden!

Under de senaste 10 åren har 130.000 amerikanska ungdomar fått diabetes - pga sin läskkonsumtion. Drick Coca-Cola!

Martin Hansen har legat under tatuerarnålarna i 48 timmar och 15 minuter och har i och med det satt nytt världsrekord i tatuering. Det ser för jävligt ut! Jag hoppas verkligen att han fått rejält bra betalt för dumheterna.

Slutligen ser jag att Anna Anka (i varje fall enligt en "intervju" i Aftonbladet) ångrar sin TV-karriär. Jag själv ångrar varje minut av skiten som jag sett. Lyckligtvis är det inte många minuter så jag har inte så mycket att ångra.

Inga kommentarer: