söndag 2 maj 2021

Inte ett Blåbrunt konservativt block

» Utan en Brunblå sörja.

Jag såg i en intervju en företrädare för Moderaterna som inte tyckte om att man talade om ett Blåbrunt block. Han (eller hon, det var kanske Elisabeth Svantesson) hävdade att det finns inget sådant block. Jag håller faktiskt med denna klarsynta moderat. Det finns inget Blåbrunt block! Det finns en Brunblå sörja! M:s partisekreterare Gunnar Strömmer hävdar i varje fall att det finns inget konservativt block. Olyckliga kärleken: ”Det här är för att få makten”. Har han fått godkänt av Jimmie Åkesson för att hävda det?

Den nya Brunblå sörjan i Jimmies knä
Nu senast har tydligen Moderaterna, Kristdemokraterna och Liberalerna köpt Sverigedemokraternas migrationspolitik och har lämnat ett gemensamt förslag om migrationspolitiken. Fast Liberalerna hävdar att det är deras förslag...? Detta som motförslag till det förslag som lagt fram av Regeringen. Moderaterna har redan tidigare genom ovan nämnda Elisabeth Svantesson deklarerat att M och SD tycker ungefär detsamma när det gäller migrationspolitiken. Vår och SD:s migrationspolitik är väldigt lik. Vad gör man inte för att få möjlighet till att komma över den eftertraktade Makten! Med samma motivation har Kristdemokraterna sopat in de Kristna värderingarna och människokärlek i garderoben och köper Sverigedemokraternas rasism. Vad som bevekar Liberalerna och Nyamko Sabuni att ställa upp på en politik som om den varit genomförd när hon kom till Sverige skulle inneburit att hon helt enkelt inte fått asyl och fått komma till Sverige begriper inte jag. Jag kan bara komma fram till att hon uppenbarligen trivs mycket bra i Jimmie Åkessons knä. Jimmie jublar!

Vad är man inte villiga till att göra för uppoffringar för att komma över Makten. Jag hoppas att Nyamko Sabuni, Ebba Busch och Ulf Kristersson trivs i Jimmie Åkessons knä. Risken är att Jimmie jublar så livligt att dom trillar av.

Lycka till i den Brunblå sörjan!

Läs:
Vår och SD:s migrationspolitik är väldigt lik. - Sveriges Radio
KD, L, SD och M framför gemensamt förslag om migrationen. - SVT
SD, L, KD och M framför gemensamt migrationsförslag. - SVT
Olyckliga kärleken: ”Det här är för att få makten”. - Svenska Dagbladet
M-topp: SD måste med. - Aftonbladet
Åkesson: Blir en knäckfråga när vi förhandlar med M. - Svenska Dagbladet

Inga kommentarer: