söndag 16 maj 2021

Hatet sprider sig

» Och lögnerna sprids vidare.

Nyligen hävdade Moderaternas Migrationspolitiske talesperson Maria Malmer Stenergard att:

- "Vi har haft en väldigt stor invandring, men i praktiken ingen integration."

Något som faktiskt är en fruktansvärd förolämpning mot alla de invandrare som kommit till Sverige under årens lopp. Som jobbar och sliter. Som betalar sina skatter. Som ser till att vårt samhälle fungerar. När Maria Malmer Stenergard ljuger om att vi i praktiken inte har haft någon integration så förolämpar hon alla dessa invandrare.

En uppmaning till Maria Malmer Stenergard: Sluta hata, älska våra nya svenskar
Det räcker med att ge sig ut på i stort sett vilken arbetsplats som helst, så jobbar SD:s renrasiga arier tillsammans med invandrare från Jugoslavien, från Syrien, från Vietnam, från Afghanistan, från Grekland, från Egypten, från Irak och från säkert hundra andra länder. Personer som blivit svenskar och där det enda som skiljer är att dom har ett namn som kan vara svårare att uttala och kanske ibland ser lite annorlunda ut. Men dom har integrerats i Sverige. När Maria Malmer Stenergard (M) alltså påstår att vi "i praktiken inte haft någon integration" är hon en lögnerska!

Verkligheten är t.ex. att andelen invandrare som jobbar är högre i Sverige än vad den är i våra grannländer Danmark och Finland som inte tagit något ansvar för flyktingar och invandrare. Men Sverige har alltså lyckats "integrera" en större andel än vad våra grannar lyckats med. Sysselsättningen bland utlandsfödda är lägre än bland infödda svenskar. Den stora majoriteten jobbar. Sysselsättningen bland utlandsfödda i Sverige är högre än vad den är i de flesta andra europeiska länder. Överhuvudtaget har Sverige en internationellt sett mycket hög sysselsättning. Vi har alltså lyckats bra med integrationen av flyktingar och andra invandrare jämfört med andra.

När Maria Malmer Stenergard ljuger förolämpar hon grovt alla de gamla arbetskamrater, grannar och andra jag känner eller kommer i kontakt med på olika ställen och som kommit till Sverige en gång och i dag bidrar till att göra Sverige ett ännu bättre land. Dom är "integrerade".

Du ska skämmas Maria! Du är en skam för svenskar! Vilka lögner är man inte beredd till att sprida i jakten på Makten!

Inga kommentarer: