onsdag 12 maj 2021

Den sverigedumokratiska svansen

» Det är skamligt.

Som vanligt när jag använder uttrycket Sverigedumokrater så vill jag be en del medlemmar i SD om ursäkt. Jag har ju förstått att många tar mycket illa upp. Genom att kalla dom för dumma så antyder jag ju att dom skulle vara mindre värda än andra. Och alla är lika mycket värda, oberoende av politisk åsikt osv. Bara man inte är invandrare och muslim alltså...

Med den sverigedumokratiska svansen menar jag alla dessa rasister, hatare och rättshaverister som befolkar vårt gemensamma Internet. Alla dessa är inte nödvändigtvis sverigedemokrater, men dom har släppts lösa som en följd av det hat mot andra än heterosexuella ariska svenskar, som ju utgör Sverigedemokraternas själ. SD är ett parti överbefolkat med rasister, nazister, rättshaverister, sossehatare, homofober och människor som är allmänt missnöjda med allt.

Vi är alla lika mycket värda - oberoende av åsikt eller ursprung
Det finns haverister av den här typen inom i stort sett alla politiska partier. Men, inom SD är man kraftigt överrepresenterade. Det avslöjas skandaler med representanter för alla partier. Inget parti kommer undan. Men, medan det bland övriga partier hör till de verkliga undantagen så sker detta regelbundet med SD-representanter. Listan på medlemmar som SD tvingas utesluta och uppmana till att lämna sina uppdrag växer med oförminskad hastighet.

För en vecka sedan (den 5 maj) skrev jag bland annat om en av SD:s toppar, Jörgen Fogelklou, som kopplats till kontot "afghan" som för några år sedan spred grovt rasistiska inlägg på Flashback. Vill du se exempel på vidrigheterna så citerade jag en del för en vecka sedan. Jörgen är bland annat kommunalråd för SD i rikets näst största stad Göteborg. Trots SD:s påstådda nolltolerans till den här formen av rasism var man från SD:s sida inte intresserade av att titta närmare på det hela. Jörgen Fogelklou sitter helt enkelt för högt upp i SD-hierarkin. Men de senaste dagarnas intensiva debatt och ifrågasättande av Jörgen Fogelklous moral har till slut tvingat SD-ledningen att meddelar att dom nu ska utreda beskyllningarna. Bland annat har nu flera personer trätt fram och berättat att Jörgen Fogelklou erkänt sin inblandning för dom. - "Men förstår ni inte att kommer det här ut är jag helt körd" var Fogelklous kommentar då. Så kan vi gissa att inom några dagar är Jörgen Fogelklou körd? SD får se sig om efter ett nytt kommunalråd i Göteborg!

Undrar om det då går som i Årjäng. Där hade till slut tydligen SD inga egna kandidater kvar att besätta sina platser i den kommunala verksamheten med efter olika avhopp. Till slut överlät man några nämndsplatser till moderata politiker istället!

Ett annat exempel på denna sverigedumokratiska svans agerande är det hat mot Tousin ”Tusse” Chiza som spreds på Eurovision song contests Instagramkonto för några dagar sedan. Tusse vann ju den svenska uttagningen till Eurovisionsschlagerfestivalen i Rotterdam. Detta passar ju naturligtvis inte medlemmar i denna sverigedumokratiska svans! Tusse är flykting från Kongo-Kinshasa och kom till Sverige från ett flyktingläger i Uganda. Men det rasistiska hatet från den sverigedumokratiska svansen, det kommer inte Tusse ifrån.

För övrigt ser jag att den extrema högern börjat bråka mer inbördes än med andra. Aktiviteterna från NMR har minskat sedan medlemmarna tydligen mest bråkar inbördes.

Läs:
Nytt vittne träder fram: Fogelklou erkände ”afghan”-kontot. - Aftonbladet
Förre SD-kommunalrådet: Fogelklou erkände allt för mig. - Aftonbladet
SD startar egen utredning mot toppnamn. - Aftonbladet
Bortslängda röster på SD. - Värmlands Folkblad
Tusse utsatt för hatattack i Eurovision – SVT rasar. - Aftonbladet
Tusses väg från ett liv på flykt till segern i Melodifestivalen. - Aftonbladet
Expo: Splittrat NMR backade under 2020. - Aftonbladet
Sverige rusar snabbt mot ”inhumanitetens avgrund”. - Dagens ETC

Inga kommentarer: