onsdag 5 maj 2021

Dagens SD:are, kapitel femtiotolv

» Vem ska vi ta?

Att representanter för Sverigedemokraterna eller medlemmar i Sverigedemokraterna trampar i klaveret och uttrycker sina innersta känslor på ett vidrigt och smaklöst sätt är inget ovanligt. SD:s påstådda nolltolerans räcker med jämna mellanrum inte till. Att uttrycka sig rasistiskt, hatfullt och vidrigt rent allmänt ligger i generna för Sverigedemokraterna. Lite då och då påminner jag om dessa typiska representanter för SD som blir avslöjade. Men man kan fylla en hel blogg bara med detta. Men det blir för mycket. En liten lista, även om den ju långt ifrån är komplett, finns hos Konst & Politik. Men man blir bara deprimerad av att läsa.

Aftonbladet berättar i dag lite om SD-toppen Jörgen Fogelklou som många hävdar låg bakom signaturen "afghan" på Flashback för några år sedan. E-postadressen som användes för att registrera kontot var Jörgen Fogelklous. Några exempel på fantasin hos "afghan":
- ”juden är roten till allt ont....men självfallet skall vi bekämpa all form av ondska i vårt eget land, så som [n-ordet], kamelfösaren, pedofildyrkare och andra våldsmän.”
- ”jag skulle gladeligen deportera varenda jävla svartskalle i dag! Sieg Heil!”
- ”Det mest logiska vore naturligtvis att ta till vapen. Ett snabbt, billigt och effektivt sätt att bli kvitt problemet en gång för alla. Tyvärr är inte alla redo för en sådan drastisk metod.”
- ”[N-ordet] i Kongo (Nyamko Sabuni och hennes familj kommer från Kongo) våldtar allt som rör sig. Kvinnor gruppvåldtas tills de går söner eller så våldtas de med vedträn och machetes. Kannibalism är vanligt.”

Sverigedemokraterna - jomenvisst

Jomenvisst

Fast Jörgen Fogelklou nekar till att han ligger bakom kontot. Trots att hans e-postadress använts och mycket annat som skrivits på Flashback under signaturen stämmer mycket väl överens med Jörgen Fogelklous preferenser. Som sätt att uttrycka sig, favoritfilmer osv. Eftersom Jörgen Fogelklou förnekar kopplingen har inte heller Sverigedemokraterna brytt sig om att göra någon vidare utredning. Jörgen Fogelklou sitter för högt upp i hierarkin för att få ifrågasättas. Jörgen Fogelklou har kommit undan och är idag bland annat kommunalråd för SD i Göteborg.

En som INTE kommit undan är den lokala SD-toppen Bertil Malmberg som sitter i regionfullmäktige för SD i Sörmland. Under ett sammanträde nyligen i regionfullmäktige använde sig Bertil Malmberg av argumentet: - ”Sverige har nu tagit emot kvotflyktingar från Sydsudan och det är vetenskapligt belagt att de är det folk som har lägst intelligens av alla folkgrupper.” Bertil Malmberg hänvisar till en brittisk forskare där det universitet där han var aktiv vid inte vill ha med honom att göra. SD har centralt uppmanat Bertil Malmberg att lämna sina uppdrag. Men det vägrar han. Kanske kan vi hävda att just "SD-sympatisörer har lägst intelligens av alla"? Eller?

Läs.
SD-toppens koppling till rasistkontot utreddes aldrig av partiet. - Aftonbladet
SD-toppens koppling till rasistkontot utreddes aldrig av partiet. - Aftonbladet TV
Vägrar lämna efter rasistiskt utspel i regionfullmäktige. - Expo

1 kommentar:

Sven Tycker sa...

Läsvärt: https://www.dn.se/sverige/sds-islamexpert-uppskattades-i-manga-ar-nu-vill-partiledningen-kicka-honom/