tisdag 5 juli 2011

Vår sexiga sessa

Prinsessan madeleine
Jag kan notera att Expressen i dag publicerar ett eget scoop. Man konstaterar nämligen att Madde Bernadotte bytt hårfärg från blond till brunett. "Inne-stylisten Steve Terry" (som jag aldrig hört talas om, men som nu får gratisreklam i Expressen) hyllar förvandlingen som gör att Madde ser både mer sexig och mer sofistikerad ut. Själv tycker jag det är underbart att våra skattepengar äntligen kommit till en vettig användning. Här slösar vi med pengarna på sjukvård, skolor och järnvägsinvesteringar när det bara är att ge Knugahuset ett extra anslag så kommer pengarna till meningsfull användning. Heja Madde!

Det är uppenbart att den Allsmäktige Fredrik Reinfeldt och hans Profet Anders Borg på bara några år gjort underverk med det svenska samhället. Under tre år i sträck har Sverige nu placerat sig på andra plats som världens mest innovativa land. Detta efter Schweiz men före länder som Singapore, Hongkong, USA osv. Och efter hur den Socialdemokratiska regeringen så totalt misskött landet så är det ju fantastiskt av Högerregeringen att på bara något år få upp Sverige till en sådan topposition och sedan behålla oss där. För det kan väl inte vara så att det är Sossarna som skapat detta innovativa land?

Den utredning som Högerregeringen tillsatt har kommit fram till att de våldsamt differentierade A-kasseavgifter som Högerregeringen infört inte alls har någon positiv effekt på arbetslösheten. Det enda den gör är att göra avgifter orättvisa. Lågavlönade inom Hotell- och Restaurang betalar skyhögt högre avgifter än högavlönade Akademiker. Hela systemet har bara till syfte att öka klyftorna i samhället, precis som det mesta annat som Högerregeringen har genomfört.

För övrigt ser jag att man ska utreda jobbcoacherna. Men enligt Arbetsmarknadsminister Hillevi Engström fungerar dom bra, men det får väl tillsättas en utredning så att kritikerna tystnar.

Och så ser jag att enligt en undersökning gjord i Tyskland så har 3/4 av tyskarna förlorat förtroendet för Euron! Allt fler ekonomer börjar nu inse att Euron inte är ett idealiskt valutaområde. Det är alldeles för stor skillnad mellan ekonomierna i t.ex. Tyskland, Frankrike och Nederländerna å ena sidan och t.ex. Grekland, Italien, Spanien och Portugal å andra sidan. Hela tanken med Euron är helt enkelt FEL!

Inga kommentarer: