måndag 7 april 2008

Skär mer i kroppen

Vilket tycker ni är det största problemet? Att alldeles för många tjejer tror att dom är tvungna att göra plastikoperationer för att bli accepterade, eller att alldeles för få killar tycker att dom behöver plastikopereras? Några som tycker det senare (dvs att alldeles för få killar gör plastikoperationer) är radiostationen Rockklassiker. Så dom arrangerar en tävling för killar, där första pris är just en plastikoperation. Bakom dumheterna ligger programledaren Dave Nerge och marknadschefen Oskar Liljeqvist. Låt mig gissa en sak? Jag tror att programledaren är en tönt och att marknadschefen har fått en summa pengar av Föreningen Sveriges förenade plastikskärare och fettsugare. Pengar suger kan man säga. Tävlingen heter förresten Dave suger fett. Jag tycker vi skär bort en del och bara säger Dave suger.....

Amerikaner måste vara totalt i avsaknad av humor! Tittar man på amerikanska s.k. komedier på TV så får man bevis för detta. Ännu ett bevis för detta är reaktionerna på Absolut Vodkas reklamkampanj i Mexico. Den lanseras under parollen In an Absolut World och illustreras av en karta över Mexico från tiden innan Mexico förlorade bland annat Californien och Texas till USA i ett krig. Och det tålde inte amerikanerna, totalt i avsaknad av humor. Absolut har därför fått be om ursäkt i USA. Tror ni svenskar hade tagit illa vid sig om Absolut kört en kampanj i Danmark illustrerad med en karta över Stordanmark inklusive Skåne och Blekinge? Humordöda amerikaner!

Springtimeuppladdning 2008: Jag lyckade inte komma på en enda undanflykt i går på kvällen, så det var inget annat att göra än att ge sig ut på en sexkilometersrunda. Och döm om min förvåning när det kändes riktigt fräscht trots allt som borde sitta i benen. Om det riktigt sköna vädret spelade in vet jag inte. Hur som helst gick det fort, till och med fortare än i fredags. 39.35 stannade klockan på. Årsbästa! Jag undrar om det inte är dags att börja förlänga rundan nu. Eftersom det dessutom är ljust så länge på kvällen att elljusspåret inte behövs tror jag att jag inriktar mig på en åttakilometersrunda nästa gång.

I Ryssland har en kristen grupp som tror att världens undergång inträffar inom kort stängt in sig i en grotta. I USA har polisen befriat närmare 100 unga tjejer och kvinnor som under mer eller mindre tvång tvingats till månggifte hos en extrem mormongrupp på en ranch i Texas. Och i Sverige avslöjas att den kristna avarten Maranata driver en olaglig skola utan att myndigheterna ingriper. Bara nämnt så där apropå religiös fundamentalism.

Slutligen noterar vi att den omdiskuterade legoknektfirman Blackwater får fortsätta tjäna kosing på sina uppdrag i Bagdad för amerikanska skattebetalares pengar.

Inga kommentarer: