fredag 13 oktober 2006

Personlighetsklyvning - eller stackars Fredrik!

Just nu lider man av personlighetsklyvning. Är det vänstersympatisören som sitter och gnuggar händer och känner skadeglädje. Eller är man medmänniskan som tycker synd om Fredrik Reinfeldt. Den stackaren kan inte må bra just nu! Varje dag nya skrämmande avslöjanden. Dagens avslöjanden berättar om Maria Borelius lyxsommarkåk i Skanör. Fast det var nu inte hennes (även om alla grannar trodde att det var så). Den ägs av ett bolag i skatteparadiset Jersey. Allt för att slippa skatt. Det ska bli spännande att se hur mycket hon betalt i hyra / förmånsbeskattats. Det har också avslöjats lite om hennes affärer - dåliga sådana. Men det är väl på konkurser man blir förmögen.

Till och med pappa Fredrik verkar tappa tålamodet. Nu ska en advokat titta igenom affärerna. Och det är nog bara ett snällt sätt att säga att han tycker det bästa vore att dom kastar in handduken.

För övrigt rapporteras att Radiotjänst är nerringda av moderater som plötsligt köpt TV! Är det verkligen så många moderater som sysslat med civil olydnad och i protest smitit från TV-licensen? Skäms dom inte när dom samtidigt kritiserar andra som fifflar? Hela den moderata ledningen verkar ha sanktionerat att det är OK att strunta i lagar som man tycker är fel. De nya moderaterna verkar kunna jämföras med en massa extremister långt ut på vänsterkanten. Men så långt till vänster har väl ändå inte Reinfeldt fört partiet? Stackars Fredrik. Jag hoppas att han redan håller på att leta ett antal nya ministrar, och att han då visar bättre omdöme.

Inga kommentarer: