söndag 22 oktober 2006

Bye bye Maria - del två

Som uppföljning till gårdagens lilla nyhet om Stefan Bengtssons Koenigseggkrasch berättar Aftonbladet att det blir bilförsäljaren som får stå för kulorna. Bilen var nämligen inte levererad, det handlade bara om en provtur. Den var visserligen såld och köpehandlingarna var påskrivna. Men det vara bara en provtur eftersom den inte var registrerad på Stefan Bengtsson än. Jag vet inte om jag förstått det hela rätt. Men det är väl komplicerade frågor det där!

Sedan ser jag att Maria Borelius hastigt bestämt sig för att lämna Sverige. Tiomiljonersvillan i Djursholm är till salu. Det var visst svårt att hitta en fastighetsmäklare som ville sköta försäljningen, ingen ville förknippas med Maria Borelius. Hur det är med "den lilla sommarstugan" i Falsterbo vet jag inte. Inte heller sommarlägenheten i Cannes. Ny adress är tydligen den fjärde bostaden i London. Hur tusan håller dom reda på alla hus? Hårt arbetande som dom är så har man väl inte mer än 5 veckors semester. Är det någon mening att äga alla hus om man bara är där någon vecka? Hur som helst passade tydligen inte Sverige längre. Det ska vara f-n och bo här där man måste betala skatt och TV-licens och anständiga löner och andra dumheter. Ett litet tips till Maria. Glöm inte TV-licensen i England - den finns där också!

Slutligen vill jag skryta över det faktum att jag hade flest rätt i familjen på dagens höstlunk. 9 rätt av 10. Det föll på att jag inte visste att masurkan kommer från Polen.

PS. Gå till Namninsamling mot höjningen av A-kasseavgifterna och skriv på.

Inga kommentarer: