lördag 31 augusti 2024

Slut på augusti

» Bad news for Jimmie.

TV4 har publicerat sin väljarundersökning som Novus gör för dom. Och den är nog inte goda nyheter för Jimmie Åkesson. Sverigedemokraterna är den överlägset stora förloraren, man tappar 2,6 procentenheter och eftersom Moderaterna samtidigt är den näst största vinnaren så har M nu fått ett rejält försprång över SD. Så här ser siffrorna ut:

Socialdemokraterna 34,2% (+3,6)
Moderaterna 19,7% (+1,0)
Sverigedemokraterna 17,5% (-2,6)
Vänsterpartiet 8,7% (-0,9)
Miljöpartiet 6,6% (-0,8)
Centerpartiet 5,5% (-0,2)
Kristdemokraterna 3,9% (+0,1)
Liberalerna 3,4% (±0)

Färdiga åsikter - helt gratis
Jämförelsen är gjord med juni månads undersökning. Det gjordes nog ingen undersökning i juli... Hur som helst är Socialdemokraterna den överlägset stora vinnaren. Man tar en hel del från de andra partierna inom den Rödgröna gruppen, men sammanlagt ökar det Rödgröna blocket med 1,7 procentenheter till 55,0% medan den Brunblå sörjan tappar 1,5 procentenheter till 44,5%. Dvs ett rejält försprång. Lägg därtill att både Mp och C har en rejäl säkerhetsmarginal ner till 4%-spärren medan både L och Kd fortfarande ligger under samma 4%-spärr.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
» Jimmie Åkesson...

Jag ser att Jimmie Åkesson tycker att Polisen ska få syssla med brottsprovokation. Det är något som Polisen INTE ska syssla med. Polisen ska alltså inte syssla med att locka människor till att begå brott och sedan döma dom för att dom har begått ett brott som inte blivit utfört om inte Polisen lurat dom till det. Det är något som de flesta demokratier har konstaterat. Att det blir allt för farligt om man ska kunna döma brottslingar för ett brott som dom inte hade begått om inte Polisen hade lockat dom till att begå brottet.

Effekten är ju att dom döms för ett brott som inte hade blivit begånget om inte Poliserna hade lockat dom till det. I sitt tal hyllade Jimmie Åkesson organisationen Dumpen där Patrik Sjöberg och Sara Nilsson sysslar med att locka män till att begå sexövergrepp mot barn. Sedan hänger man ut dom offentligt. Det hela har bland annat resulterat i ett antal självmord t.ex. Genom att hänga ut "förbrytarna" straffar man också anhöriga. Och detta för brott som alltså inte hade blivit begångna om man inte hade provocerat fram dom.

Det är möjligt att de som Dumpen hänger ut har begått andra brott, men det har vi inga garantier för. Att provocera fram brott är INTE en acceptabel metod. Att Jimmie Åkesson hyllar Dumpen förvånar dock inte. Rättssäkerhet är inget som han bryr sig så mycket om.

Kryp ner under en mörk filt Jimmie Åkesson!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
» Äras den som äras bör.

Rominas, Ebbas och Elisabeths förvanskning av sanningen när det gäller de svenska klimatmålen fortsätter att innehålla flera avslöjanden. Representanterna för den Brunblå sörjans ansvariga hävdade ju att de nya besluten om reduktionsplikt osv skulle innebär att Sverige klarade EU:s miljömål. Detta hävdade ansvariga myndigheter enligt de tre damerna.

Sedan framkom det att det fanns två scenarier som lagts fram. Enligt den ena kunde vi klara målen och enligt det andra så skulle vi inte alls klara målen. Men det andra scenariet höll vår Brunblå sörjas damer tyst om.

Nu har det framkommit att om det scenarie som innebar att Sverige skulle klara målen skulle vara det som infrias så beror detta inte på den Brunblå sörjans beslut, utan det beror i så fall på de beslut som den tidigare Rödgröna regeringen fattade men som alltså försämrats av den Brunblå sörjan.

Byt ut den Brunblå sörjan!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
SD = Svensk Desinformation
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Inga kommentarer: