torsdag 8 augusti 2024

Den åttonde augusti

» Maria Malmer Stenergard (M/SD) jublar.

Jag såg vår utvisningsminister Maria Malmer Stenergard (M/SD) på Rapport på TV:n leende av glädje. Hon kunde berätta att siffrorna över antalet asylsökande fortsätter att sjunka till nya rekordsiffror. Förra året var det 12.500 asylsökande, den näst lägsta siffran detta århundrade. I år ser siffrorna än så länge ut att bli ännu lägre. Maria Malmer Stenergard och hennes vänner inom Sverigedemokraterna jublar.

Maria Malmer Stenergard
Även siffrorna över antalet beviljade uppehållstillstånd fortsätter att sjunka till nya rekordsiffror medan Maria Malmer Stenergard och hennes SD-vänner jublar. Exempel på ärenden som glädjer Maria Malmer Stenergard är 35-åriga lesbiska Davita Nassuna som ska utvisas till Uganda från sin svenska hustru. I Uganda är homosexualitet kriminellt och kan bestraffas med döden. Men Maria Malmer Stenergard sitter på sitt rum på Regeringskansliet och njuter i all hemlighet. En till så'n där utlänning mindre prickar hon av.

Vi kan också konstatera att antalet utvandrare är fler än antalet invandrare. Vi har helt enkelt nått den punkt då vi har en nettoutvandring. Ännu ett skäl till att det kändes som om Maria Malmer Stenergard gick som på moln under TV-inslaget. Det där hemska "folkutbytet" har kommit av sig. Dom åker ut på löpande band medan Sverigedemokraterna och deras lakej i regeringen Maria Malmer Stenergard högljutt jublar. Fast det kan ju skapa en del problem inser en del andra som tänker lite längre fram. Samtidigt föder vi nämligen allt färre barn. Nativiteten sjunker. Vi får allt färre barn! Allt fler par prioriterar karriären framför barnen. Detta innebär att den svenska befolkningen nu inom kort kommer att börja minska. Vi kommer att få allt större problem med att få fram arbetskraft inom många yrkesområden. Vem ska ta hand om oss när vi blir gamla?
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
» Earth overshoot day.

Den 1 augusti inföll det som kallas "Earth overshoot day". Det innebär att den 1 augusti har vi passerat den punkt där vi förbrukat färdigt alla de förnybara resurser som vår planet tillförs. Resten av året så knaprar vi på lagren, som alltså sjunker ganska rejält. Det är Global Footprint Network som beräknat att världen förbrukar under ett år ungefär 1,7 av vad som kan förnyas av våra resurser.

Vi svenskar ska inte slå oss för bröstet. Vi passerade det datumet redan i april i år och tillhör ett av de sämsta länderna i världen. Vi borde istället dra ett mörkt skynke över oss och skämmas. Men vi har ju tyvärr en ansvarig minister i liberalernas Romina Pourmokhtari som sitter i Sverigedemokraternas knä och vågar inte göra något. Och Sverigedemokraterna tror inte på något - förutom diverse rasistiska idéer alltså. Och hennes chef Ebba Busch vill jag inte ens ta hennes namn i min mun.

Vi styrs tyvärr av en Brunblå sörja!

När Global Footprint Network på 70-talet började göra dessa beräkningar inföll "Earth overshoot day" den 25 december. Sedan har utvecklingen alltså gått allt sämre!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
SD = Svensk Desinformation
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Inga kommentarer: