tisdag 6 augusti 2024

79 år sedan massmorden

» Ett bra val.

Jag ser att Kamala Harris nu har gjort sitt val vem hon vill ha som vice president. Det blev tydligen Minnesotas guvernör Tim Walz som hennes val fallit på. Själv vet jag inget om honom, men det måste vara ett bra val eftersom Donald Trumps sida varit mycket snabba med att förklara sitt ogillande.

xxxxx
- "Jag är stolt över att kunna meddela att jag har bett Tim Walz att bli min kandidat. En av de saker som stack ut för mig med Tim är hur djup hans övertygelse om att slåss för medelklassfamiljer är. Det är personligt." /Kamala Harris.

- "Om Walz inte berättar sanningen för väljarna kommer vi att göra det: precis som Kamala Harris är Tim Walz en farlig liberal extremist." /Kommentar från Donald Trumps valhögkvarter.

Det måste vara ett bra val om man från Donald Trumps sida tycker att han är en "farlig liberal extremist". Ska vi gissa att Kamala Harris gjort ett korrekt val? När det gäller det stora stödet för Donald Trump i USA så är det något som förundrar de flesta intelligenta och tänkande medborgare. Handlar det om att så många är "hjärntvättade" i USA? Precis som t.ex. det ju finns en obegripligt stor andel ryssar som faktiskt stödjer Vladimir Putin. Det måste bero på hjärntvätt? Samma är ju situationen i Kina! Jag säger inte att styret i Ryssland och Kina har ett stöd av en majoritet, men det finns ett obegripligt stort stöd. Precis som det finns i USA för Donald Trump.

Obegripligt!

Läs:
Harris väljer Walz som vicepresidentkandidat. - Helsingborgs Dagblad
Harris väljer Walz – vänsterns favorit. - Dagens ETC
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
» Nassar och rasister i Storbritannien - och Sverige....

De brittiska högerextrema rasisterna fortsätter sina kravaller. Genom att sprida falska rykten om att den 17-åring som dödade tre unga flickor i Southport var en muslimsk asylsökande har man provocerat fram våldsamma kravaller. Moskéer har attackerats. Affärer (ägda av invandrare) har plundrats. Polisstationer har attackerats. Flyktingboenden har attackeras. 100-tals poliser som försökt få kontroll över den högerextrema mobben har tvingats söka sjukhusvård.

Allt, alltså baserat på medvetna lögner som spritts från hemliga konton (känner ni igen det - SD) på t.ex. Tiktok och X. Det har hävdats att 17-åringen är en muslimsk asylsökande. I själva verket är 17-åringen född i Storbritannien, hans föräldrar härstammar från Rwanda. Rwanda är en tidigare belgisk koloni i Afrika (som tidigare stavades Ruanda) med en i huvudsak kristen befolkning. Det finns inget som tyder på att den misstänkte 17-åringen skulle vara muslim. Men sådant har ingen betydelse när högerextremister, nassar och rasister ska sprida sina lögner på sociala medier och vill ge sig ut i kravaller och förstörelse.

Flera Sverigedemokrater har på olika sätt gått ut till stöd för dessa våldsamma högerextremister. En av dessa är SD-riksdagsledamoten Josef Fransson som gått ut och på t.ex. X visat sitt stöd för Tommy Robinson, ökänd högerextremist och grundare av English Defence League. Han har bland annat delat inlägg från denna brittiska nasse. En grupp som hotas av att klassas som terrororganisation och förbjudas.

Elon Musks X har allt mer vuxit upp som pestspridaren nummer 1. Innan Elon Musk tog över Twitter och döpte om hela dyngspridaren till X var de brittiska nassarna i English Defence League blockerade från Twitter för att man spred lögner och hat. När Elon Musk tog över och döpte om till X hävdes spärren. Det är helt enkelt så att Elon Musk sympatiserar med våldsmakarna. - "Inbördeskrig är oundvikligt" skriver Elon Musk själv. - "Det som sker nu är följderna av massinvandring och öppna gränser" fortsätter han med.

De som fortsätter att använda Elon Musks X för att sprida sina åsikter borde skämmas för att fortsätta stödja en sådan pestspridare!

Läs:
SD-riksdagsman önskar extremisterna lycka till i kampen. - Lilian Sjölund ledare Dagens Nyheter
Elon Musk i kravallbråk med brittiska premiärministern. - Dagens Nyheter
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
» Dagens Sverigedumokrat.

Jag har hamnat i ett dilemma idag. Kan man få hedersbetygelsen "Dagens Sverigedumokrat" fler än en gång? Ovan nämnda Josef Fransson (SD riksdagsledamot) har nämligen fått utmärkelsen en gång tidigare. 27 augusti 2023 blev Josef Fransson utnämnd till "Dagens Sverigedumokrat" för att han i princip tyckte att fler svenskar borde springa omkring beväpnade med en pickadolla i byxlinningen.

Jag tror dock att jag trots allt lutar åt att ge Josef Fransson hedersbetygelsen en gång till. Inte för hans stöd till nazistiska medborgargarden i Storbritannien utan för hans tankar om våld på annat sätt. Nå'n måtta får det vara på gratulationerna! Idag den 6 augusti är det 79 år sedan som USA fällde atombomben över Hiroshima och i ett slag tog död på 80.000 japaner. Ett mål med att fälla bomben var att slutgiltigt tvinga Japan till kapitulation, men ett annat skäl var att visa för Moskva vad man kunde göra - som avskräckning. Några dagar senare fälldes en andra bomb över japanska Nagasaki.

Sverigedumokraterna

Vad har detta med Sverigedemokraternas Josef Fransson att göra? Jo, i en debatt om vänliga japaner hävdade denna SD-riksdagsledamot: - "Krävdes två atombomber för att göra japanerna trevliga." Jag tror att allt jag skrivit här om Josef Fransson säger allt om hans hyllningar av våld och dödande. Lite av en amerikansk situation med att många fler svenskar ska springa omkring på stan med ett skjutvapen i fickan är inte något som jag ser fram emot. Att hylla rasister/nazister som går bärsärkagång i Storbritannien säger en hel del. Och att hylla användande av atombomber säger ännu mer.

Du är en värdig mottagare av utmärkelsen "Dagens Sverigedumokrat"!

PS. Vi kan förresten notera att jag skrivit om Josef Fransson fler gånger. Den 19 oktober 2016 tillhörde han en grupp Sverigedemokrater som gick ut med sitt stöd för Donald Trump vid presidentvalet 2016 mot Hillary Clinton! Behöver jag säga mer?

Läs:
SD-ledamoten får kritik efter inlägg om Japan. - Aftonbladet

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
SD = Svensk Desinformation
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Inga kommentarer: