söndag 18 augusti 2024

Never give up day

» Fler siffror avslöjas.

Allt fler av de siffror som fick vår sverigedemokratiska migrationsminister Maria Malmer Stenergard (M/SD) att gå på moln börjar avslöjas. Hennes lycka punkteras allt mer skulle man kunna uttrycka det som.

Maria Malmer Stenergard (M/SD)
För några dagar sedan kallade hon ju till presskonferens och berättade jublande att nu hade Sverige nettoutvandring. Det var fler som utvandrade än det invandrade hit så'na där hemska utlänningar. Hon poängterade speciellt att när det gällde Somalia, Irak och Syrien var utvandringen högre än invandringen. Maria Malmer Stenergard var överlycklig. Det har äntligen genomförts ett "paradigmskifte i migrationspolitiken". Hennes uppdragsgivare Sverigedemokraternas vallöfte om "mitt Europa bygger murar" var nästan genomfört. Även om muren inte finns för övriga Europa så finns det uppenbarligen runt Sverige i varje fall - menar Maria Malmer Stenergard (M/SD) alltså.

Vad Maria Malmer Stenergard (M/SD) inte berättade var att samtidigt har Skatteverket genomfört en storstädning i folkbokföringen. Nästan 20.000 personer som lämnat Sverige men inte tyckt att det viktigaste då var att ändra folkbokföringen har städats bort från registren. Det blev alltså en hel del som "utvandrade" första halvan av året... Vad Maria Malmer Stenergard (M/SD) inte berättade var att också när det gällde Kina så var det fler som utvandrade än invandrade. Men dom tyder väl på lite högre "status" än så'na där muslimer från Syrien, Irak eller Somalia. För övrigt var det tydligen också fler indier som utvandrade än t.ex. syrier och somalier.

För övrigt så var det tydligen allra flest svenskar som utvandrade...

Vi fick också noterat att Maria Malmer Stenergard (M/SD) och Sverigedemokraterna inte var nöjda med resultatet av den utredning som migrationsforskaren Joakim Ruist fick i uppdrag att göra. Han konstaterade att det inte alls vore någon bra idé att muta dom där hemska "utlänningarna" med en massa pengar för att dom ska lämna Sverige. Han konstaterade i sin utredning att väldigt få skulle nappa på erbjudandet, men det skulle bli dyrt för skattebetalarna. Dessutom skulle det snarast försämra integrationen av de som stannar i Sverige. Maria Malmer Stenergard vill tydligen fortsätta att driva att de svenska skattebetalarna ska erbjuda 350.000 kronor för att locka "utlänningar" att återvända hem.

Jag tycker Maria Malmer Stenergard (M/SD) ska fundera ett steg till. Vi föder allt färre barn också och vad händer med ett samhälle som drabbas av befolkningsminskning?

Jag för min del upprepar mitt förslag. Låt oss samla ihop 350.000 att erbjuda Maria Malmer Stenergard (M/SD) för att hon ska lämna regeringen och göra något mindre skadligt. Hon kan nog få jobb inom den kommunala hemtjänsten någonstans. Visserligen får hon ju gå ner i lön ordentligt, men hon kommer att få mängder med trevliga arbetskamrater - från många olika länder.

Läs:
Regeringen mixtrar med siffrorna för att få vind i seglen. - Annie Croona ledare Dagens ETC
Utredningar levererar inte alltid de svar politikern ville ha. - Evelyn Schreiber ledare Helsingborgs Dagblad
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Att observera
» Mördandet fortsätter.

En palestinsk handelsman i Gaza sökte skydd i en byggnad i al-Zawayda på Gazaremsan tillsammans med alla sina barn och stor del av sin släkt. Totalt fanns det 40 personer i byggnaden när tre israeliska raketer för någon dag sedan träffade byggnaden. 18 personer dog i ett svep, de flesta barn! Bara lite fler siffror adderade till de nu mer än 40.000 palestinier som mördats i Gaza av israeliska raketer, bomber, granater, stridsvagnar eller helt vanliga skjutvapen.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
» En bra affär.

Friskolan Skvaderns gymnasieskola i Sundsvall är tydligen en bra affär. När skolan fick 14 miljoner i retroaktiv skolpeng från kommunen valde de 5 styrelsemedlemmarna att dela pengarna mellan sig, 2,8 miljoner vardera. Totalt har genom åren 24 miljoner delats ut till styrelsemedlemmarna. Tänk vilken kompetent styrelse den friskolan har som är värda dom pengarna från skattebetalarna.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
SD = Svensk Desinformation
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Inga kommentarer: