onsdag 31 juli 2024

Så kan det gå

» Jag missade tydligen något.

Jag är inte särdeles sportintresserad. De Olympiska spel som just nu tydligen pågår i Paris går ganska obemärkt förbi hemma hos mig. Alltså tittade jag inte heller på invigningen. Men, det var tydligen ett misstag.

Jag gick tydligen miste om något! Jag läser att Alice Teodorescu Måwe (för närvarande kristdemokrat) blev upprörd. Flera av hennes vänner blev tydligen också upprörda över ett inslag i invigningsprogrammet. T.ex. högerextremisten Geert Wilders i Nederländerna. För att inte tala om högerextremismen stora välgörare Elon Musk. Dom var tydligen alla upprörda över att ett inslag i invigningsspektaklet gjorde narr av kristendomen. Får man inte håna muslimer så får man banne mig inte håna kristna menade dessa sanningssägare.

Nu har jag inte riktigt fattat vad det hela handlade om. Jag tittade ju inte! Och om jag tittat så är det nog tveksamt om jag hade fattat det hela heller. Men om jag förstått det hela så handlade det tydligen på något vis om Leonardo da Vincis målning Nattvarden. På något sätt var tydligen homosexualitet inblandat. Jag tycker verkligen synd om Alice, Geert och Elon. Eller kanske inte...

Hur som helst så hade det kanske varit värt att se om det kunde reta upp dessa tre!

Läs:

OS visar vilka snöflingor högern är. - Aftonbladet
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
» Högerextremister förnekar sig aldrig.

Färdiga åsikter - helt gratis
En fruktansvärd tragedi inträffade i Southport i Storbritannien igår. En 17-åring gick till attack mot ett 25-tal barn i åldern 6-11 år i en dansstudio. Senast jag sett har tre barn dödats och 8 skadades och en handfull vårdas fortfarande på sjukhus. En obegriplig händelse som spritt chock i Storbritannien.

På kvällen utbröt kravaller utanför en moské där högerextremistiska rasister kastade tegelstenar på moskén, på moskébesökare och på polisen. Allt föranlett av ett rykte som spreds om att den skyldige 17-åringen var en asylsökande. Polisen har dock gått ut med en dementi och påpekat att den 17-åring som är misstänkt är född i Storbritannien. Men för sådana fakta är rasistiska högerextremister immuna. Att sprida vidare lögner som passar de egna syftena är det bara att haka på.

Läs:
Kravaller i Southport drivna av falska rykten. - Aftonbladet
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
» Dagens Sverigedumokrat.

Till Dagens Sverigedumokrat får jag väl utnämna den Sverigedemokratiska kommunfullmäktigeledamot i en kommun i Mellansverige som åkt fast för drograttfylla. Stockholmspolisen försökte stoppa en bil som körde vingligt. Föraren vill dock först inte stanna utan försökte köra ifrån, men gav så småningom upp och stannade. När polisen bad honom visa körkort reagerade han "stressad och stissig genom att han började riva i sina saker" noterade poliserna. När man sökte igenom bilen hittade man amfetamin, cannabis och alprazolam. Och blodprov visade på både cannabis och amfetamin i blodet. Han tillhör tydligen dom här som göder gängkriminaliteten.

När Dagens ETC ringer upp SD:s gruppledare i den aktuella kommunen så uppger dom att man inte har någon som helst kontakt med honom. Trots att han alltså satts upp på partiets vallista inför kommunvalet 2022 och även blivit invald i kommunfullmäktige så har man från partiet inte haft någon kontakt med honom sedan innan valet. Han har aldrig varit på något sammanträde med kommunfullmäktige uppger man.

Så kan det gå med det politiska intresset om man inte vet vilka man sätter upp på listan.

Läs:
SD-politiker misstänks för drograttfylla. - Dagens ETC

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
SD = Svensk Desinformation
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Inga kommentarer: