lördag 13 juli 2024

Var är du Tobias Billström?

» Mördandet fortsätter.

Det israeliska mördandet av palestinier på Gaza-remsan fortsätter. I dag har ett flyktingläger i Khan Yunis i södra Gaza bombats från luften. Det var ett flyktingläger som ansetts vara "säkert område" så många flyktingar har samlats där. Av Israel betecknad som säkerhetszon. Så väldigt säker var den! Nu gick israeliska militären till attack och mer än 70 personer har dödats och hundratals skadades. För de skadade finns det inga fungerande sjukhus kvar. De rester av sjukhus som finns har inte tillgång till mediciner eller elström eftersom infrastrukturen i Gaza har totalförstörts av den israeliska militären. Mer än hälften av alla byggnader på Gazaremsan har förstörts. Antalet döda börjar närma sig 40.000. De flesta av dessa helt oskyldiga civila. Barn, gamlingar osv. 100.000-tals barn har gjorts föräldralösa. 600.000 barn har inte haft någon skola på mer än ett halvår. Det råder total svält eftersom Israel inte släpper in tillräckligt med nödsändningar.

Samtidigt rapporteras det att antalet döda palestinier på ockuperade Västbanken har satt nytt rekord. Antalet palestinier som drivits bort från sin mark av israeliska bosättare har ökat i omfattning. Israel flyttar in rekordmånga bosättare till bosättningar på ockuperad mark.

Färdiga åsikter - helt gratis
Men var är protesterna och avståndstagandet från vår Brunblå sörja till regering? Tobias Billström har inga problem med att ta avstånd och kritisera det ryska agerandet i Ukraina. Men, när det gäller den israeliska ockupationen och de israeliska krigsbrotten mot palestinier så är det munkavle på som gäller! Ställer du verkligen upp för den israeliska ockupationspolitiken Tobias? Stödjer du verkligen högerextremisternas tro på ett Storisrael genom att fördriva palestinierna från området? Var är du Tobias Billström? Proportionerligt våld? Pyttsan!

För övrigt följde den israeliska militären upp mördandet med en attack mot en bönehall i södra Gaza strax efter - 25 ytterligare döda. Var är fördömandena Tobias Billström?

Läs:
Minst 70 döda i en israelisk attack i «humanitära zonen». - Aftonbladet TV
Över 70 döda i attack mot Khan Yunis. - SVT
Minst 70 döda i attack mot läger i Gaza. - Expressen
Minst 71 döda och nästan 300 skadade i attack i Gaza. - Dagens Nyheter
Minst 70 dödade efter attack mot läger i Gaza. - Svenska Dagbladet
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
» Det är inte synd om er.

Jag ser att en s.k. "Swish-lista" från en koppleriutredning har läckt ut. 229 namn och telefonnummer har läckt ut från utredningen mot en man som misstänks för koppleri. Han har helt enkelt mot betalning förmedlat "hemleverans" av prostituerade till sexköpare.

Det är INTE synd om er, era förb-ade svin!

Hundratals uthängda i kopplerihärva. - Aftonbladet

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
SD = Svensk Desinformation
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Inga kommentarer: